NHL Center Ice in HD this season? .... YES. - Page 10 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #271 of 279 Old 01-04-2008, 09:55 PM
Senior Member
 
bwaldron's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Brandon, FL
Posts: 281
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by hunter65 View Post

Are us CI subscribers getting lots of hd hockey on these new mpeg 4 rsn's? I'm interested in seeing the NY Rangers on MSG in HD. Is that happening?

Yes (on DirecTV).
bwaldron is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #272 of 279 Old 01-04-2008, 11:03 PM
AVS Special Member
 
ehren's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Hell, 25 minutes south of Madison, WI
Posts: 1,345
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am hoping Directv will give me CI for free the rest of the season, I can show them I have already paid $149 thru Dishnetwork I wanna dump those losers. Dish is way behind with RSNs in HD.
ehren is offline  
post #273 of 279 Old 01-05-2008, 07:27 AM
AVS Special Member
 
mp3trojan's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: On the eastern fringe of the Dallas DMA
Posts: 1,254
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Sill no HD feed from the CBC for Hockey Night In Canada on D*. I was also disappointed The NHL Network was not giving us the HD feed from TSN in their coverage of the 2008 IIHF World Junior Championships. SD or HD, the drumming Team USA got yesterday was hard to watch.

100% Digital household since 2001
mp3trojan is offline  
post #274 of 279 Old 01-05-2008, 08:06 AM
AVS Special Member
 
ehren's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Hell, 25 minutes south of Madison, WI
Posts: 1,345
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
NHL Network can get TSN-HD for NHL games but we can't get them in CI along with other Canadian HD feeds, makes no sense at all.
ehren is offline  
post #275 of 279 Old 01-05-2008, 08:23 PM
Advanced Member
 
hunter65's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 568
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 15
These Canadian networks must not be wiling to give it up yet. Get my new dish and HR21-700 next week. Gotta love HD hockey.
hunter65 is offline  
post #276 of 279 Old 01-05-2008, 08:24 PM
Advanced Member
 
hunter65's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 568
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by bwaldron View Post

Yes (on DirecTV).

thanks, i should have specified that.
hunter65 is offline  
post #277 of 279 Old 01-07-2008, 06:47 AM
Member
 
nealc's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Question about NHL CI on Dish Network - Does anyone know why some games that are being broadcast in HD on RSN's that Dish carries the HD feed for DON'T show up in HD on the CI channels? I got CI so i could watch my Red Wings and there have been several broadcasts of road games that FSN Detroit has said were available in HD, however there was no HD feed on the CI channel. I was wondering if subscribers who get FSN Detroit as their home RSN get the HD feed, but it wasn't being made available to CI subscribers. I don't understand why they would not make the feed available to CI because they're already using the transponder space to broadcast the HD feed. It's not like they have to use twice the bandwidth, the channel just gets mapped to multiple locations. Dish has gotten real good lately at pissing off HD subscribers...i guess this is just another reason why I should switch back to Direct.
nealc is offline  
post #278 of 279 Old 01-07-2008, 08:03 AM
Member
 
grunzster's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Where were they playing?
Are you sure the games were in HD?

Rangers just had a 3 game (Canadian) road trip and all the games were in SD. I think it least 2 of the games were even on MSG HD, and I don't have CI. MSG is a local chanel for me.
grunzster is offline  
post #279 of 279 Old 01-07-2008, 08:47 AM
Member
 
nealc's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I was watching the SD feed on CI and Ken Daniels said it was available in high def on the telecast. I know most teams only do home HD production, so i was surprised as well. I even skipped back to make sure he actually said what i thought i heard and there was a graphic to boot, so i checked my guide again and the HD CI channel for the game had nothing. I don't recall specifically which game it was, but it was in the last week or two.
nealc is offline  
Reply HDTV Programming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off