DirecTV 2007 New HD Channels - First Wave anticipation thread. - Page 60 - AVS Forum
Forum Jump: 
Closed Thread
 
Thread Tools
post #1771 of 1793 Old 09-26-2007, 04:29 AM
AVS Special Member
 
RAVEN56706's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Jersey City, NJ, USA
Posts: 4,671
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
eveyone who is having a problem with channels just do a hard reset...


also i am getting 721 for Starz even though i get Starz

2011 SUPERBOWL CHAMPIONS- New York Giants!!!

Gamertag: GENERAL CUPKAKE
RAVEN56706 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #1772 of 1793 Old 09-26-2007, 04:31 AM
AVS Special Member
 
Jeremy W's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Detroit
Posts: 4,776
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by AFH View Post

Where are the RSNs b/c the only thing close to a RSN in HD that I'm seeing right now is the Golf Channel?

RSNs will be launching next month.
Jeremy W is offline  
post #1773 of 1793 Old 09-26-2007, 04:33 AM
AVS Special Member
 
richard korsgren's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by hockeythug View Post

I guess I have the same problem as well. I punch in 202 and get regular CNN. Not a big deal though. Just hit up on channel selector and Im their.

Go thru 'favorites' and just show your HD channels (plus any other non-HD channels you watch).
richard korsgren is offline  
post #1774 of 1793 Old 09-26-2007, 04:36 AM
Member
 
rloper's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: waukesha,wi
Posts: 50
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
has anyone try the TWC 362 getting side bars picture does look great
rloper is offline  
post #1775 of 1793 Old 09-26-2007, 04:39 AM
AVS Special Member
 
Jeremy W's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Detroit
Posts: 4,776
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by rloper View Post

has anyone try the TWC 362 getting side bars picture does look great

Yes The Weather Channel doesn't have HD studios yet, but the Local on the 8s have some great new HD graphics.
Jeremy W is offline  
post #1776 of 1793 Old 09-26-2007, 04:40 AM
AVS Special Member
 
petergaryr's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: St Johns, FL
Posts: 6,817
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by richard korsgren View Post

Go thru 'favorites' and just show your HD channels (plus any other non-HD channels you watch).

That's probably the best way to do it. When you use the "Edit Favorites" option, you will see two channels listed for the ones broadcasting in HD and SD. Just select the HD version and de-select the SD one.
petergaryr is offline  
post #1777 of 1793 Old 09-26-2007, 04:42 AM
AVS Special Member
 
RAVEN56706's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Jersey City, NJ, USA
Posts: 4,671
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
anyone else getting 721 for STARZ HD

2011 SUPERBOWL CHAMPIONS- New York Giants!!!

Gamertag: GENERAL CUPKAKE
RAVEN56706 is offline  
post #1778 of 1793 Old 09-26-2007, 04:44 AM
AVS Special Member
 
richard korsgren's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by RAVEN56706 View Post

anyone else getting 721 for STARZ HD

It seems a number of us are. If it does not correct itself, call Directv later. They will re-authorize.
richard korsgren is offline  
post #1779 of 1793 Old 09-26-2007, 04:46 AM
AVS Special Member
 
richard korsgren's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quality is looking excellent. Check out 'live' programming on ESPNHD, channel 209 and weather channelHD, CNNHD
richard korsgren is offline  
post #1780 of 1793 Old 09-26-2007, 04:47 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
mx6bfast's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Delray Beach, FL
Posts: 6,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
I don't notice a difference in PQ for ESPNHD. I'm guessing they are mapping the mpeg-2 feed to 206? Still has a bunch of blocking when the graphics come flying in and out.

Other than that I've watched maybe 3 minutes total of these new channels. My son is playing with his V-tech V-smile on our living room tv. And that PQ is terrible.

HEY, you viewing dumbasses!

NOW!
NEW!
ALL NEW!

(insert name of show here)
NEXT!
8/9 PM ET
TUESDAY!
NEXT WEEK!
IN 2 WEEKS!


My Samsung 55" D8000 LED-3D tv settings.
mx6bfast is offline  
post #1781 of 1793 Old 09-26-2007, 04:48 AM
AVS Special Member
 
Jeremy W's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Detroit
Posts: 4,776
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by richard korsgren View Post

Quality is looking excellent. Check out 'live' programming on ESPNHD, channel 209.

ESPNHD on 206 is the same MPEG2 ESPNHD we've had all along on 73. It's just mapped to 206 now.
Jeremy W is offline  
post #1782 of 1793 Old 09-26-2007, 04:59 AM
AVS Special Member
 
richard korsgren's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Jeremy W View Post

ESPNHD on 206 is the same MPEG2 ESPNHD we've had all along on 73. It's just mapped to 206 now.

agree...
richard korsgren is offline  
post #1783 of 1793 Old 09-26-2007, 05:01 AM
AVS Special Member
 
richard korsgren's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If some are not getting (in HD) channels they are paying for, just call Directv. I just did for StarzHD and now getting same loud and clear.
richard korsgren is offline  
post #1784 of 1793 Old 09-26-2007, 05:09 AM
Member
 
fatman72's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 137
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
can anyone verify if MSG HD channel is available? (madison square garden HD) supposed to be channel 621
fatman72 is offline  
post #1785 of 1793 Old 09-26-2007, 05:11 AM
Advanced Member
 
john barlow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Lansing Michigan
Posts: 995
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by richard korsgren View Post

It seems a number of us are. If it does not correct itself, call Directv later. They will re-authorize.

I am having the same issue. I talked to a really nice CSR named Christina. Christina worked with me for half an hour to no avail. We tried two hard resets and she re authorized twice and still no Starz HD. I am guessing that the message should read channel not available instead of channel not purchased. Is anyone that purchased it receiving Starz HD? Let us know if we should continue trouble shooting please. I'll try to amuse myself with the other new HD offerings in the meantime. Yippee!!
john barlow is offline  
post #1786 of 1793 Old 09-26-2007, 05:13 AM
AVS Special Member
 
richard korsgren's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
A channel such as A and E looks better in non-HD. It is showing a Fox program now and it looked great on Fox and very poor on A and E. It is distorted in HD and unsharp. SD channel looks ok. I never look at A and E anyway so no big deal for me.
richard korsgren is offline  
post #1787 of 1793 Old 09-26-2007, 05:13 AM
Member
 
SRIBB43's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Dallas, TX
Posts: 175
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I need NBATV HD, oh well is says it LIVE in October which is perfect, right b4 Bball season
SRIBB43 is offline  
post #1788 of 1793 Old 09-26-2007, 05:15 AM
AVS Special Member
 
richard korsgren's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,562
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by john barlow View Post

I am having the same issue. I talked to a really nice CSR named Christina. Christina worked with me for half an hour to no avail. We tried two hard resets and she re authorized twice and still no Starz HD. I am guessing that the message should read channel not available instead of channel not purchased. Is anyone that purchased it receiving Starz HD? Let us know if we should continue trouble shooting please. I'll try to amuse myself with the other new HD offerings in the meantime. Yippee!!

..same problem here. I did call Directv and got situation corrected. Now. I receive HD Starz programming. Just keep at it.
richard korsgren is offline  
post #1789 of 1793 Old 09-26-2007, 05:15 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
mx6bfast's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Delray Beach, FL
Posts: 6,891
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 16
The current program on Smithsonian HD is listed as HD, but it isn't that good. I'm hoping its upconverted SD. When the guy talks there are motion blocks in his face.

The program before it with some kind of animals at the zoo was listed as HD and had a lot of motion blocking also.

HEY, you viewing dumbasses!

NOW!
NEW!
ALL NEW!

(insert name of show here)
NEXT!
8/9 PM ET
TUESDAY!
NEXT WEEK!
IN 2 WEEKS!


My Samsung 55" D8000 LED-3D tv settings.
mx6bfast is offline  
post #1790 of 1793 Old 09-26-2007, 05:17 AM
Member
 
SRIBB43's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Dallas, TX
Posts: 175
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Wonder why NGC HD didnt make it on this first round of launches, considering they were testing it the past few days
SRIBB43 is offline  
post #1791 of 1793 Old 09-26-2007, 05:18 AM
Advanced Member
 
john barlow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Lansing Michigan
Posts: 995
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I am pissed! HD programming finally here and no picture because it's raining! ARRRGGHH!
john barlow is offline  
post #1792 of 1793 Old 09-26-2007, 05:20 AM
Member
 
hockeythug's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 69
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by john barlow View Post

I am pissed! HD programming finally here and no picture because it's raining! ARRRGGHH!

Dont need be that mad. Their is hardy any new HD content on this early in the day. Most of it is SD content.
hockeythug is offline  
post #1793 of 1793 Old 09-26-2007, 05:23 AM
Moderator
 
CPanther95's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Charlotte, NC
Posts: 23,796
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 60 Post(s)
Liked: 73
CPanther95 is offline  
Closed Thread HDTV Programming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off