adding Direct TV receiver - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 10-01-2010, 02:19 PM - Thread Starter
Newbie
 
deanlyle's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I already have Direct TV service. Can I purchase a Direct TV receiver from other than Direct TV and connect to an already activated line without Direct TV knowing? They want to charge an installation fee PLUS force a renewal of my two year contract just for adding one of their receivers!
deanlyle is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 10-01-2010, 03:22 PM
AVS Special Member
 
HDMI Guy's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,158
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 37 Post(s)
Liked: 15
The line is not activated. Each receiver must be activated.
HDMI Guy is offline  
post #3 of 3 Old 10-01-2010, 04:21 PM - Thread Starter
Newbie
 
deanlyle's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
ok, thanks for the explanation
deanlyle is offline  
Reply Cable, Digital Cable - Non-HDTV

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off