Comcast digital output problem - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 06-16-2011, 09:26 AM - Thread Starter
Newbie
 
cookingguy73's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Switch back to comcast from att 3 weeks ago.
Everything worked fine with att.
Now on comcast there is choppy audio output from both the digital optical and coax output to my receiver.

I moved to the cable output to the DVD digital input on the receiver and same thing. Tested my DVD and it works fine. ( DVD is using optical out)

Comcast tech came out and replaced box, put an amplifier on the line. Said the signal was good.

When he hooked it up HDMI to tv it worked fine.

Equipment:
Panasonic Th42PX600U plasma.
Denon 1803 Receiver
RNG??? cable box.

Definitive technology speakers.

Any suggestions?

Thanks in advance.
cookingguy73 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-16-2011, 10:17 AM
Senior Member
 
Weags's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 349
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Not familiar with that box but you could try messing with the audio settings on the box itself. I imagine it's in settings somewhere and just switch it to either Dolby digital or PCM, whichever is the opposite of what it's set to now. Worth a shot anyways.
Weags is offline  
post #3 of 4 Old 06-16-2011, 12:44 PM - Thread Starter
Newbie
 
cookingguy73's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks for that reply. I did try that already along with changing the audio settings in the cable box.
cookingguy73 is offline  
post #4 of 4 Old 06-16-2011, 04:44 PM
AVS Special Member
 
RCbridge's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Limerick Pa
Posts: 1,902
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 14
Did the Comcast tech witness the choppy audio?
If so did he hear the effect after changing the box out?
If yes to both questions I would keep having Comcast coming out and trying another box until the audio is normal!!
RCbridge is offline  
Reply Cable, Digital Cable - Non-HDTV

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off