A question about my cable box. - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 03-07-2013, 05:01 PM - Thread Starter
Member
 
moonbeam13's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 80
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I have Comcast as my cable provider and have a Motorola cable box DCT6412 they provided a few years ago when they set it up in my home. For the past few months it has started making a clicking sound that comes and goes on it when it's on. Is that possibly the hard drive going bad? Do you think I could take it in and get another box, or are they going to say it will be a housecall and charge me to "diagnosis" the problem????

Panasonic GT50 55"
Oppo 103 Blu-Ray Player
Denon 2112CI AVR
moonbeam13 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 03-08-2013, 04:33 AM
AVS Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 14,445
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 160 Post(s)
Liked: 285
It may be the drive going bad. I would think you could take it to a Comcast facility and exchange the box without an issue.
Ratman is online now  
post #3 of 4 Old 03-08-2013, 08:38 AM
AVS Addicted Member
 
Tulpa's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Los Angeles
Posts: 10,026
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 58
Yeah, most cable companies have some sort of local office that you can walk in with a bad box and walk out with a working one. I've had to swap three or four boxes over the years and it took longer to wait in line than it did to actually swap the box at the counter. No charge, either, as long as you didn't deliberately damage the box.

Don't believe everything on the Interwebz! A duck's quack DOES echo!
Tulpa is offline  
post #4 of 4 Old 03-08-2013, 09:36 AM
AVS Special Member
 
RCbridge's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Limerick Pa
Posts: 1,902
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 14
If you haven't yet, just contact your local office and tell them.
They will probably just ask you to bring it in to exchange it.
RCbridge is offline  
Reply Cable, Digital Cable - Non-HDTV

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off