Dish Network - 2 receivers, 2 locations - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 05-10-2013, 03:45 PM - Thread Starter
Newbie
 
dankc's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have Dish at my primary home and at my lake house both on the same account - I know not legal. This has worked fine for several years. Now though, at my lake house all of my channels are not showing in the guide and some of the ones that do show that I should get don't come up. I brought my lake receiver to my primary home and i worked fine there. So, I am thinking maybe my actual dish at my lake house is off slightly and not seeing all of the saellites? Thanks.
dankc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-13-2013, 10:30 AM
AVS Special Member
 
blueiedgod's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Amherst, NY
Posts: 1,558
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 79 Post(s)
Liked: 68
Is there "signal strength" or "alignement" indicator in the box settings?

Perhaps the dish has been knocked by the winds, snow, ect, or a tree grew in front of it.

6 TV's in the house on FiOS and we only pay $4.99/month to connect them all!!! Power to the CableCard and WMC7!!!
blueiedgod is offline  
post #3 of 3 Old 05-13-2013, 11:51 AM
AVS Special Member
 
RCbridge's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Limerick Pa
Posts: 1,902
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 14
If both boxes work fine at your primary residence more trhen likely it is your antenna.
As suggested check the signal strength and you may need to tweak the antenna a bit.
RCbridge is offline  
Reply Cable, Digital Cable - Non-HDTV

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off