HDMI signal over CAT5 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 09-12-2013, 09:31 AM - Thread Starter
Newbie
 
chxls's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Can I run Cat5 cable from HDMI splitter to a TV's 60metres apart. If yes, what do I need to do that?
chxls is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 09-12-2013, 02:20 PM
AVS Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 14,410
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 145 Post(s)
Liked: 282
Something like this?
http://www.amazon.com/HDMI-over-Cat-Extender-Balun/dp/B001CKKX8Q

or

http://sewelldirect.com/HDLink-HDMI-over-Single-Cat5-Extender.asp?gclid=CK-Z6bDlxrkCFctxOgodz1oAog
Ratman is offline  
post #3 of 5 Old 09-12-2013, 03:50 PM
AVS Special Member
 
Colm's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 4,652
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 88
At 60m you are best off going with a HDBaseT-based extender.
Colm is offline  
post #4 of 5 Old 09-13-2013, 05:50 AM
AVS Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 14,410
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 145 Post(s)
Liked: 282
Ratman is offline  
post #5 of 5 Old 09-13-2013, 08:37 AM - Thread Starter
Newbie
 
chxls's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thank you all
chxls is offline  
Reply Cable, Digital Cable - Non-HDTV

Tags
Cat5 Rack 1u , Iogear Cat5e 6 Extender

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off