DCT6416 did reset, now stuck channel zero? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 02-07-2007, 09:16 PM - Thread Starter
Member
 
smilepak's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

I did a reset yesterday duing direction
http://en.wikibooks.org/wiki/How_to_...ola_DVR/Resets

It worked after the full reset. Today, I went out to get the motorola single booster, seem to improved the single now that i am able to see some channnels, unlike no channels before.

So I decide to go do the reset again..

Now I am stuck at channel zero when i turn on the cable box. Any idea?

I did the DVR Authorization and Factory Full Reset piece in this walkthrough
http://en.wikibooks.org/wiki/How_to_...ola_DVR/Resets

Thx
smilepak is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-07-2007, 09:27 PM - Thread Starter
Member
 
smilepak's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 47
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Nevermind, I had them reauthorize the box and that fixed the problem
smilepak is offline  
Reply Cable, Digital Cable - Non-HDTV

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off