Wireless HDMI Streaming Problems - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 05-14-2012, 02:58 PM - Thread Starter
Newbie
 
feastie's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hoping someone can help.

Recently purchased this:
"ok can't post URL - basically google xenta wireless hdmi transmitter / receiver" - i bought from ebuyer.com
To stream the video signal from my sony blue-ray player/surround sound to my TV as I've got it on a unit to the side of my TV as the isn't space below the TV.

Set it up just with standard single transmitter -> receiver, and the first night it was working fine.

Second night it's connecting but not streaming the video and I'm getting a "check video source" error. Tried powering off / unplugging everything etc .... which is all the support that it suggested in the manual. Tried horizontal and vertical.

Just wondering if there's anything obvious anyone else can suggest.

Any ideas greatly appreciated
feastie is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-15-2012, 01:02 AM
Member
 
stefan.hallen's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 51
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Is "use wires" a bad suggestion?
stefan.hallen is offline  
Reply Home A/V Distribution

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off