HDMI splitter issue - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!

Forum Jump: 
Thread Tools
Old 07-15-2012, 02:40 PM - Thread Starter
branan1's Avatar
Join Date: Apr 2005
Location: Vicksburg, MS
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 12
I've got an HDMI splitter connected between my pioneer receiver and my displays. The out from my receiver goes to the splitter, then the two outs go to my samsung lcd (1080p) and my epson 705 (720p) projector. When I turn on the directv, blu-ray, whatever and the tv, there's no picture. It displays "no signal". I have to turn on the projector and then the tv will display an image....or get the signal. What's happening and how do I fix it?
branan1 is offline  
Sponsored Links
Old 07-15-2012, 04:20 PM
AVS Special Member
jautor's Avatar
Join Date: Jun 2001
Location: NW Houston, TX
Posts: 9,176
Mentioned: 17 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 674 Post(s)
Liked: 518
Turn off "HDMI Control", "CEC" or anything that sounds like that. Same for "Anynet" on the Samsung TV. It's a feature supposed to help make things easier, but when you add splitters to the mix, the scheme kinda falls apart.


Rock Creek Theater -- CIH, Panamorph, Martin Logan, SVS PB2000, Carada Masquerade, Grafik Eye, Bar table, Green Glue, JVC RS50 
Theater build photos: http://photobucket.com/autor-ht
jautor is offline  
Thread Tools

Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off