Problem with splitting a signal to 22 Samsung HDTVs - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 11-23-2012, 06:25 AM - Thread Starter
Newbie
 
Stebbi23's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

I have 3x 8-Port HDMI Splitters and 1x 5-port connected to 22 TV's showing the same thing. Now I have them connected to a PS3 computer and showing a blu-ray movie and everything works fine.
but when I try to connect a digital receiver for the local TV here in Iceland everything starts not to work. The TV here is over internet and the connection is not the problem.

The Splitters are connected like this:
Splitter 4(5) <- Splitter 1(8)(PS3/Receiver Input) -> Splitter 2(8) -> Splitter 3(8)

Splitter 1 and 2 are: Clicktronic HC 428
Splitter 3 is Gefen 1:8 Distribution Amplifier
Splitter 4 is a 5-port Clicktronic

Most of the problems seem to be on the TV's connected to Splitter 1 and 2.
Some of the TVs work fine and other start to blink and other show nothing at all frown.gif I've tried connecting a HDMI repeater into the system and that doesn't seem to help, all the HDMI cables are good quality HDMI 1.3 or 1.4 and all the TV's are 2012 models of Samsung.
I've also tried connecting the receiver just to one HDMI splitter to check if the connection between them was the problem but that doesn't seem to help either.


Does anybody here know what might be the problem?
Stebbi23 is offline  
Reply Home A/V Distribution

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off