Multiple Pandora Accounts - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 07-03-2013, 09:25 AM - Thread Starter
Member
 
theknub's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hey guys,
I'm trying to figure out an integrated solution with multiple Pandora accounts? I'd like to stay away from multiple computers if possible. Any thoughts?

Thanks
theknub is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-03-2013, 10:40 AM
Advanced Member
 
scl23enn4m3's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 751
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 15
I looked into this and came up short. Every device I own or looked into purchasing can only do one account at a time. To use a second you have to log out of the first. Our current work around is anyone wants to listen to Pandora, they just stream it from their own phone.

I did come across that Rokus and WD TVs support multiple accounts but haven't tried it out. The downside to that is it needs to be hooked up to a display to see what you're doing.
scl23enn4m3 is offline  
post #3 of 3 Old 07-03-2013, 10:55 AM - Thread Starter
Member
 
theknub's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 33
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by scl23enn4m3 View Post

I looked into this and came up short. Every device I own or looked into purchasing can only do one account at a time. To use a second you have to log out of the first. Our current work around is anyone wants to listen to Pandora, they just stream it from their own phone.

I did come across that Rokus and WD TVs support multiple accounts but haven't tried it out. The downside to that is it needs to be hooked up to a display to see what you're doing.

Thanks for the feedback. This is what i have been stonewalled with as well. I appreciate the input. If anyone else has any ideas, it would be appreciated.
theknub is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Home A/V Distribution

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off