Tunkline 5x8 Multiplexer with Dish Network? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 08-17-2002, 12:18 PM - Thread Starter
Member
 
PPOITEV's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Big Bear Lake, CA
Posts: 129
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Anyone using this multiplexer with Dish network?
PPOITEV is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 08-22-2002, 07:03 AM
Advanced Member
 
Greg C's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 740
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Sorry, it won't work with Dish.:( Dish and DirecTV use a different system to switch between sats.

Greg C.
www.pghcustomht.com
CEDIA University Designer CAT Member
CEDIA University Instructor
Crestron DMC-E
Greg C is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread Home A/V Distribution



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off