Is my X10 Remote Control broken? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 12-16-2002, 06:15 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
AndyS's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Orange County, CA
Posts: 976
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I just bought the X10 ActiveHome package that includes the 6-in-1 UR19A remote-control.

When I put the batteries into the unit, the LED indicator illuminates. I can't get it to go off. Is it broken?

Does anyone know how to get into this remote without breaking the case?

Help!
Andy.
AndyS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 12-16-2002, 07:30 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
AndyS's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Orange County, CA
Posts: 976
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Never mind - it was a bad Remote.

I opened it up and a connection on the RF daughter-board was shorting to a leg of the LED.

A little insulation and all is well.
AndyS is offline  
Closed Thread Home A/V Distribution

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off