low frequency hum with the 2.4MHz Wavecom - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!


Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 02-20-2001, 08:15 PM - Thread Starter
Senior Member
 
wocasio's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: North Las Vegas, Nevada
Posts: 294
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Does anyone else have experience with the wireless 2.4MHz Wavecom unit? I use it to send the signal from the family room (mostly output from my Replay TV) to the bedroom, almost directly upstairs. The video is quite decent, but there is a background hum in the audio almost all the time. It's bearable, but clearly noticeable when the signal is silent or near silent. Sometimes it is more intense than others. I also notice it correlates with the video picture (for example, as I go through the different menu screens of the Replay TV it changes in quality). I tried playing with positioning the antenna, and changing the channels in the unit with no difference. I do not have any other 2.4 MHz devices (other than the microwave oven, of course). Any ideas?

------------------
Wendell Ocasio
wocasio is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off