Component cable lenghts - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 06-21-2001, 05:30 AM - Thread Starter
Member
 
feciii's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Hillsborough, NJ, USA
Posts: 19
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I want to move my HDTV STB about 25ft from the TV
and wanted to know how much signal loss I might
expect. I am looking at using good cables, but
I don't want to buy them just to find out the distance
has caused the quality to degrade too much.

feciii is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 06-21-2001, 08:54 PM
Advanced Member
 
truaudiophile's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: MI
Posts: 702
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Extron has many cables to fit your needs. There are a number of other good cable producers that will keep your HDTV as good as it is now from 25'. That is an easy length. 100' or more and more expensive solutions are needed.

I need a girl whos name does not end in .jpg
truaudiophile is offline  
Closed Thread Home A/V Distribution

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off