AVAtrix setup - Page 4 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 03-06-2007, 09:00 AM
Senior Member
 
Audio Authority's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 425
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Obviously I can't speak for Smarthome, but I'm not sure why they would be quoting such long lead times. Perhaps just being careful not to over-promise.

Trent

Trent Davis
Audio Authority Corp.
Expert Audio/Video Solutions Since 1976

**Proud AVS Forum Alliance Members**
Audio Authority is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-06-2007, 01:08 PM
Advanced Member
 
emillika's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Itasca, IL
Posts: 630
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This is the message I rcvd today...

"Hello -

Thank you for your email. It seems that this manufacturer has a back log of orders that need to get filled and we are also on the waiting list. When this item does come into stock we will contact you ASAP with tracking information as well as any updated information as it becomes available. We apologize for the delay and appreciate your patience. Please let me know if I can further assist you in any way.


Have a great day!

******
SmartHome Customer Service."
emillika is offline  
Old 03-08-2007, 10:42 PM
Member
 
SAAudio's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Oklahoma City
Posts: 172
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by RxMan1 View Post

Update:
So far I have 3 wallplates connected and working fine. I still need to get my other HR10-250 connected and my htpc, but so far so good. Although this is not recommended, I was able to pass video through a standard yellow rca plug to a standard tv via any of the component video inputs. I did this for a temporary solution to send to old tvs and will not send this signal to any of my high def sets.

Can you elaborate a little bit. Can you use a composite video source as one of the inputs? Like a VCR, or camera feed?

This would eliminate having to switch TV inputs to view these sources.
SAAudio is offline  
Old 05-24-2007, 10:21 AM
Member
 
LordTyler's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Minneapolis, MN
Posts: 137
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Any plans to incorporate DVI or HDMI on the wallplates?
LordTyler is offline  
Old 05-24-2007, 02:56 PM
Senior Member
 
Audio Authority's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 425
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by LordTyler View Post

Any plans to incorporate DVI or HDMI on the wallplates?

It's not that simple, unfortunately. Component video has absolutely nothing in common with HDMI as far as signal transmission goes. What you describe would have to be a totally new product.

And based on how hard HDMI matrix systems are to find, you can see how difficult they are to make work.

Trent Davis
Audio Authority Corp.
Expert Audio/Video Solutions Since 1976

**Proud AVS Forum Alliance Members**
Audio Authority is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off