DVDO EDGE !! - Page 238 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #7111 of 7114 Old 10-20-2014, 02:34 PM
AVS Special Member
 
BiggAW's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 1,277
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 135 Post(s)
Liked: 51
Quote:
Originally Posted by Turnbough View Post
If your using the audio HDMI to the receiver and the video HDMI to the projector you'll just have to set it up through the menus when you do your initial setup and don't for get to activate the 3D pass-through.. You should be good to go. I'd check and make sure your unit also has the latest firmware. it should but you don't want to have to unplug everything later if you find out it doesn't.
Correct. Mine was already set up with 3D pass-through and separate audio and video, and it worked with my TV and AVR...
BiggAW is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7112 of 7114 Old 10-22-2014, 05:36 PM
Member
 
headcase151's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: K.C.MO.
Posts: 165
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 10
I got my Edge today.Still setting it up.3D works great.I am having some issues with gaming.I`ll keep tinkering for now.Probably a setting.
headcase151 is offline  
post #7113 of 7114 Old Today, 06:38 PM
Member
 
hometech99's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 44
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Question Edge wont turn on

I have an original Edge.

The LED on the front is dim red, and it flickers a bit when using the remote, but it wont turn on.

If I hook up a USB and use the paperclip on the service port, I DO see the Edge on my PC and can upgrade the firmware.

I unplugged the cable, and still the same thing.

It wont power up for use.

So, can this even be the power supply issue of I can see it on my PC and transfer firmware to it?

I dont want to spend the money for a new PS if thats not it.

btw--this has been seeing clean power since bought, through an APC S20BLK, and has been on an open air rack (not in a closet).
hometech99 is online now  
post #7114 of 7114 Old Today, 07:15 PM
Member
 
Turnbough's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 65
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 12
I've never had a problem with my edge powering on. It just won't shut off. I'm assuming your feeding it a signal while you trying to power it on and still get nothing. The only time I've had anything close to what your describing I didn't have any signal going to it and it just stayed red and unresponsive.
Turnbough is online now  
Reply Video Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off