DVDO EDGE !! - Page 243 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 18Likes
Reply
 
Thread Tools
post #7261 of 7262 Old 07-01-2017, 01:01 PM
AVS Forum Special Member
 
Hyrax's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Eastern Massachusetts
Posts: 2,733
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 112 Post(s)
Liked: 50
Thanks for the info. Is this the sort of thing (the power supply fix) an idiot like myself can do?
Hyrax is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7262 of 7262 Old 07-02-2017, 07:47 AM
Member
 
Glyn M RucK's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Cape Town
Posts: 118
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Indeed it is. Remove 4 casing screws at the rear & slide metal cover back to release. Unplug power supply. One fly lead to power socket, one fly lead to main board. Remove 4 white plastic screws attaching PSU to posts. Remove & replace. Put plastic screws & shield back in place. Replug & you are done. Test & replace lid. Dead simple.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	dvdorearopen875-58073f015f9b5805c23e317f.jpg
Views:	28
Size:	107.6 KB
ID:	2214169   Click image for larger version

Name:	IMG_1238 - Copy.JPG
Views:	26
Size:	189.1 KB
ID:	2214177   Click image for larger version

Name:	IMG_1238 - Copy1.JPG
Views:	22
Size:	204.2 KB
ID:	2214193  

Last edited by Glyn M RucK; 07-02-2017 at 08:13 AM.
Glyn M RucK is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Video Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off