CMS for VP50 Pro coming? - Page 8 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #211 of 216 Old 01-29-2009, 05:07 PM
AVS Forum Club Gold
 
HogPilot's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Good Ol' US of A
Posts: 2,787
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 10 Post(s)
Liked: 25
Quote:
Originally Posted by Christopher J View Post

How in the heck did we go from CMS to issues over DVI/HDMI/SDI?

Gary.

Quote:
Originally Posted by Christopher J View Post

Is it because there is little more to say about CMS?

Yep. Still no news of substance.

There are 10 types of people: those who understand binary, and those who don't.

HogPilot is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #212 of 216 Old 01-30-2009, 05:53 PM
Advanced Member
 
fastl's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston
Posts: 592
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
Liked: 19
Speaking of Gary, was he one the unfortunate Kentuckyuns that had their power wiped-out by the ice storm?
fastl is offline  
post #213 of 216 Old 01-31-2009, 11:58 AM
AVS Forum Addicted Member
 
Gary Murrell's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Kentucky
Posts: 10,821
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
yep, almost 5 days, just got back last night, just got cable back at 2pm today

what a horrible week

-Gary
Gary Murrell is offline  
 
post #214 of 216 Old 01-31-2009, 12:10 PM
Advanced Member
 
Dave G's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Madison, WI
Posts: 916
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Gary Murrell View Post

yep, almost 5 days, just got back last night, just got cable back at 2pm today

what a horrible week

-Gary

Must... resist... political comment... about... infrastructure...

Arrrg. Too hard.
Dave G is offline  
post #215 of 216 Old 01-31-2009, 04:34 PM
Advanced Member
 
fastl's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Boston
Posts: 592
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
Liked: 19
...yep, almost 5 days, just got back last night, just got cable back at 2pm today...

Figured that was the case. Same thing happened up here about a month ago (750K without power). Fortunately, we were spared.
fastl is offline  
post #216 of 216 Old 01-31-2009, 06:50 PM
AVS Forum Special Member
 
cinema mad's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Here Nor There..
Posts: 1,837
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 18 Post(s)
Liked: 38
We lost power on this side of the pond on and off for A few days not from the cold/ice storm though from the record heat wave 45c (105f) Every one using there aircon I guess....

Cheers...
cinema mad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Video Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off