New DVDO Quick6 - Page 3 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews

Forum Jump: 
 1Likes
 
Thread Tools
Old 10-20-2014, 03:34 AM
 
Crimsoncleaver's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: London, UK
Posts: 179
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 72 Post(s)
Liked: 27
Can anyone help me out with my connection.

I have a:
Sony 79X9005B
DVDO Quick6
Sony MDR-HW700DS HDMI headphones

The issue I'm having is that currently I can only get audio to the headphones by doing this:

Quick6 Mirror Mode
Quick6 connected to HDMI 1 of TV
Sony headphones connected to AUX of Quick6 with HDMI 1


This allows me to get audio from everything connected to the Quick6 except the TV itself (e.g. Netflix or built in Aerial channels).

If I have HDMI CEC enabled, and try connecting the headphones using the AVC port, I get no sound at all.

It's become somewhat frustrating, I think there's an issue with the DVDO connecting to the AVC of the headphones

Last edited by Crimsoncleaver; 10-20-2014 at 03:51 AM.
Crimsoncleaver is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 05-17-2016, 02:30 AM
Newbie
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hi

When I connect my windows laptop with DVDO QUICK 6, it show Maximum no of channel: 2 in sound properties. It is connected with Meridian having 5.1 speaker configuration. When I play a movie, Left, Right and Center have same sound (vocal and music) and Side/Rear L&R have same sound (only music).

How can I correct it?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DVDO QUICK 6.jpeg
Views:	40
Size:	20.1 KB
ID:	1442922  
immotal.axay is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off