CI - what sharpening setting is "off"? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 08-21-2000, 09:08 AM - Thread Starter
Senior Member
 
bobkoure's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: Acton, MA
Posts: 226
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm setting up my new (to me) CI.
I'm wondering if anyone knows what setting (from 1 to 5) is the "no sharpening + no softening" setting for both the vertical and horizontal. It looks like 2 is "off" for both H and V. Anyone know?
I'm also wondering what the "factory defaults" are for the other video settings (bright, contrast, hue, saturation). I'm guessing that it's the halfway point in the adjustment range for each (so as to give maximum adjustment range in both directions.
It's the 5.2 (latest) firmware, if that matters...
Thanks!
bobkoure is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-21-2000, 10:19 PM
AVS Special Member
 
DMan's Avatar
 
Join Date: Feb 1999
Location: Atlanta, GA, USA
Posts: 1,585
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Bob,

With your CI unit powered On, simply press the power button and hold it for three seconds. When you see the unit power off then power back the unit is reset to all the factory settings.



------------------
DMan
The Academy Home Theater
DMan is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off