KD iSync Pro questions - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 01-13-2007, 12:15 PM - Thread Starter
Newbie
 
StrikerNo9's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Just received my iSync Pro (my first VP) and was wondering how to set my Panasonic DMR-ES25 DVD connected via HDMI. Should I set it to output 720p or 1080i? The iSync will run to a Panasonic Ae-700U (native 720p) . I assume to output the iSync at 720p as well? Other items connected are a Sat box ( S-vid) and an Xbox (component-vid). Also would it be a problem to stack the iSync near the DVD or Sat box, or should I try to keep it away?

TIA
StrikerNo9 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 01-13-2007, 12:19 PM
AVS Special Member
 
bri1270's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,782
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If you can, you should send it 480i over HDMI
bri1270 is offline  
post #3 of 3 Old 01-13-2007, 12:29 PM - Thread Starter
Newbie
 
StrikerNo9's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
just checked it and the only options it has are: AUTO , 480p, 720p, and 1080i
StrikerNo9 is offline  
Reply Video Processors

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off