linksys dma 2100 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews

Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 03-25-2008, 09:11 PM - Thread Starter
Newbie
 
ddlldrinc's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,

First, let me say that I am new to this site. I apologize upfront if I post a question that has been previously answered.

My question is this... I am interested in obtaining the whole house audio effect. Is it possible to link/sync the dma 2100 to an xbox 360 so that I can hear the same music that is generated from the xbox 360?
ddlldrinc is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 03-26-2008, 10:15 AM
AVS Forum Special Member
 
ChrisL01's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,475
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
No.

Chris
ChrisL01 is offline  
post #3 of 3 Old 11-07-2015, 04:46 PM
AVS Forum Special Member
 
SubaruB4's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Greenwich, Connecticut
Posts: 1,071
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 30 Post(s)
Liked: 30
Can someone help me with this? I'm just trying to get it connected with the HTPC however it's not seeing the extender and Windows 7 wont connect to it.. I mean it acts like it will but it wont... As I don't have internet or cable TV yet I'm just connecting via a switch, my extender will give me a pass code however nothing connects at all.
SubaruB4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off