Sound Quality of Audiotron RCA output? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-30-2002, 08:57 AM - Thread Starter
Newbie
 
jimed43's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Red Oak Texas
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am very interested in hooking this device up, but I am out of ditigal inputs on my reciever. Has anyone hooked it up via the analog jacks? How are the DAC's on it?

Thanks Jim Ed
jimed43 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-04-2002, 08:30 AM
Senior Member
 
Lloydian's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Phoenix, AZ, USA
Posts: 400
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Not great. The signal carries too much noise with it, but it's tolerable until you can find an alternate solution. You may wish to consider a digital audio switch (not too expensive and available at Best Buy).

Lloyd Lawrence
Lloydian is offline  
Closed Thread Networking, Media Servers & Content Streaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off