Western Digital - WD TV Live Media Player (WDTV2) - Page 237 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #7081 of 7092 Old 09-28-2013, 06:52 AM
Member
 
asandova's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi All

I'm not sure this is the right thread but I have a Gen 1 WDTV Live and I was running firmware 1.03.49 because I was having music shuffling problems and recently upgraded to 1.06.43 as WD claimed they had fixed that (dumb me) and I'm still having the issues however it seems WD doesn't want you to downgrade anymore and took the older versions off their website. Does anyone has backup of 1.03.49 or any other advice for me to fix the shuffling issue.

Thanks
asandova is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #7082 of 7092 Old 09-28-2013, 10:07 PM
Advanced Member
 
techflaws's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 988
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 25
http://wdtvhd.com/index.php?showforum=115

Tech Flaws
Things can only get better
techflaws is offline  
post #7083 of 7092 Old 09-29-2013, 11:47 AM
Member
 
asandova's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 42
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by techflaws View Post

http://wdtvhd.com/index.php?showforum=115

Thanks techflaws , I got all I needed in that forum... I downgraded to WD Official 1.06.15 and then installed WDLXTV 1.03.49 and I'm happy again as all my music is shuffling randomly again.
asandova is offline  
post #7084 of 7092 Old 11-10-2013, 07:40 PM
Senior Member
 
guiri's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 298
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Personally, I'm having huge problems with the networking on my unit.

Sometimes it sees my stuff and sometimes it doesn't. Any solutions to this?

Thanks

George
guiri is offline  
post #7085 of 7092 Old 11-10-2013, 08:41 PM
Member
 
timmo's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: chicago
Posts: 114
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 12
When this happens to me a simple reboot of the device and/or computer with my media files fixes the networking issues. One thing that really helped lessen this is using powerline Ethernet to hardwire it to my network instead of relying on wifi (if this is an option for you).
timmo is online now  
post #7086 of 7092 Old 11-10-2013, 09:08 PM
Senior Member
 
guiri's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 298
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Mine IS hardwired to a router..

This happens all the time though. You mean I have to reboot everything everytime this stops working?
guiri is offline  
post #7087 of 7092 Old 11-10-2013, 09:35 PM
Advanced Member
 
techflaws's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 988
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 25
Check this out.

Tech Flaws
Things can only get better
techflaws is offline  
post #7088 of 7092 Old 11-10-2013, 09:47 PM
Member
 
timmo's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: chicago
Posts: 114
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 12
Personally I have to reboot one or the other or both about every 1 to 2 weeks. Networks are a pain to troubleshoot. Maybe others have better advice.
timmo is online now  
post #7089 of 7092 Old 04-13-2014, 07:37 PM
Member
 
idyfohu's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 31
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quick question, which might be a little silly.

Looking at snagging this TV: http://www.amazon.com/Samsung-UN40EH5300-40-Inch-1080p-Black/dp/B0074FGR74/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1397442833&sr=8-1&keywords=UN40EH5300FXZA

It's a 40" LED Samsung Smart TV with Built-In WIFI. I currently have one WDTV Live Unit that I'm planning on using with a Projector (that I have yet to buy). I'm planning on purchasing another WDTV and I'm assuming that the above TV will connect to the WDTV wirelessly without issue, which will then be able to access my networked hard drive with movies and what not. Am I thinking this through correctly?

Thanks in advance!
idyfohu is offline  
post #7090 of 7092 Old 04-13-2014, 08:15 PM
AVS Special Member
 
Rudy1's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Ft. Lauderdale, FL
Posts: 3,062
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 92
Quote:
Originally Posted by idyfohu View Post

Quick question, which might be a little silly.

Looking at snagging this TV: http://www.amazon.com/Samsung-UN40EH5300-40-Inch-1080p-Black/dp/B0074FGR74/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1397442833&sr=8-1&keywords=UN40EH5300FXZA

It's a 40" LED Samsung Smart TV with Built-In WIFI. I currently have one WDTV Live Unit that I'm planning on using with a Projector (that I have yet to buy). I'm planning on purchasing another WDTV and I'm assuming that the above TV will connect to the WDTV wirelessly without issue, which will then be able to access my networked hard drive with movies and what not. Am I thinking this through correctly?

Thanks in advance!

The WDTV has to be connected to the TV via HDMI. You can use the streamer's built-in WiFi to connect to your wireless router, but not to your TV.
Rudy1 is online now  
post #7091 of 7092 Old 06-02-2014, 10:18 AM
Newbie
 
Godless Commie's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
WD media player apparently has the capability and the desire to delete files.

I have been experiencing this since the upgrade to the new firmware. If I am watching something and stop it before it ends for any reason, the damn thing just deletes it. Next time I go back to watch whatever episode I had left unfinished, I just find an empty folder with the same name. Checking the HD on the computer gives the same result.

WD, I am disappoint!
Godless Commie is offline  
post #7092 of 7092 Old 06-02-2014, 09:33 PM
Advanced Member
 
techflaws's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 988
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 25
It's a known (but apparently unreproducible) bug. You should be able to get your files back using this tool. Do a rollback to 1.06.15 to stop this from happening.

Tech Flaws
Things can only get better
techflaws is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off