New Dune HD Max and HD Smart anticipation thread Q3 2010 - Page 7 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #181 of 10979 Old 08-20-2010, 10:06 AM
Member
 
Piglover's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 124
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Dune hit a homerun with the Base/Prime 3.0. It really cleaned things up for me and got me down to a single media player per TV.

If they could only integrate with a networked DVR. I really don't care if it is TiVo, Moxi, MCE or even their own home-grown using their proposed future tuner module or something like the mythical Silicon Dust cablecard network tuner. Anything - as long as I can schedule recordings, watch what is recorded, and and a bonus watch live TV...

I'd pay incredible amounts of money to only have one media device attached to my TV...
Piglover is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #182 of 10979 Old 08-20-2010, 10:07 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by Piglover View Post

If they could only integrate with a networked DVR. I really don't care if it is TiVo, Moxi, MCE or even their own home-grown using their proposed future tuner module or something like the mythical Silicon Dust cablecard network tuner. Anything - as long as I can schedule recordings, watch what is recorded, and and a bonus watch live TV...

I'd pay incredible amounts of money to only have one media device attached to my TV...

Right now SageTV is the main player for this (MS to a lesser extent using Xbox 360s as extenders)

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #183 of 10979 Old 08-20-2010, 10:09 AM
Member
 
Piglover's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 124
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

Right now SageTV is the main player for this (MS to a lesser extent using Xbox 360s as extenders)

Neither one really meets all of the requirements...they come close. I guess when you figure the Dune doesn't have the DVR integration then they are not any closer. But from what I have seen, Dune is the most likely to get there.
Piglover is offline  
post #184 of 10979 Old 08-20-2010, 10:11 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by Piglover View Post

Neither one really meets all of the requirements...they come close. I guess when you figure the Dune doesn't have the DVR integration then they are not any closer. But from what I have seen, Dune is the most likely to get there.

I would expect that a new SageTV Extender (to replace the HD200) would come out before year end and hopefully add some sorely missing features (such as HD Audio bitstreaming, downmix, etc...). If so that could make it a real player in the market

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #185 of 10979 Old 08-20-2010, 10:20 AM
AVS Special Member
 
Brajesh's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Metro Atlanta
Posts: 5,828
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 91 Post(s)
Liked: 52
I'd definitely be interested in that to use in conjunction w/my HDHomeRun tuner.

HD Media Keen Videosaurus
Brajesh is online now  
post #186 of 10979 Old 08-20-2010, 10:24 AM
Senior Member
 
Elpee's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 392
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by Brajesh View Post

Decided to return my recently acquired PCH C-200 to Amazon (thank goodness for their wonderful return policy)...

How did you say to them to return your C-200? Or just stated that you don't like it? How long for the policy to return it at Amazon? You have to pay for shipping back?
Elpee is offline  
post #187 of 10979 Old 08-20-2010, 10:29 AM
AVS Special Member
 
Brajesh's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Metro Atlanta
Posts: 5,828
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 91 Post(s)
Liked: 52
You can return it for up to a month. If you say the C-200 is defective, you don't pay return shipping and get a full refund. If you return it simply because you didn't like it, you need to ship it back at your cost.

HD Media Keen Videosaurus
Brajesh is online now  
post #188 of 10979 Old 08-20-2010, 11:17 AM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 21,667
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 757 Post(s)
Liked: 752
Quote:
Originally Posted by Piglover View Post

Dune hit a homerun with the Base/Prime 3.0. It really cleaned things up for me and got me down to a single media player per TV.

If they could only integrate with a networked DVR. I really don't care if it is TiVo, Moxi, MCE or even their own home-grown using their proposed future tuner module or something like the mythical Silicon Dust cablecard network tuner. Anything - as long as I can schedule recordings, watch what is recorded, and and a bonus watch live TV...

I'd pay incredible amounts of money to only have one media device attached to my TV...

For me, if it was just a recorder I needed, I could have stuck with a dozen other cheaper digital options over the last nine years other than TiVo. But I've found nothing that allows me to as easily go through my TV recordings as the TiVo and it's remote.

If I try to watch Tv content on any other device, the experience is never as pleasurable as when using a TiVo since the remote and how it FF/REW and skips is not a nice as how TiVo does it.
it will work on the other devices, but the experience is never as good. Now if all the commercials are removed, it wouldn't be an issue. But I have not removed commericials from my HD recordings over the last nine years.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is offline  
post #189 of 10979 Old 08-20-2010, 11:25 AM
Senior Member
 
absolootbs's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: SW OH
Posts: 475
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 21
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

I have been told that it will be running the same fw.

damian, not that i don't consider you a reputable source in-and-of yourself, but if you don't mind, told by whom? if you can't disclose, i understand.

regardless of your source, any comments/thoughts on the rest of my post (ie. if two devices have the same hardware and the same firmware, how can one have capabilities that the other does not)?

absolootbs is online now  
post #190 of 10979 Old 08-20-2010, 12:04 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by absolootbs View Post

damian, not that i don't consider you a reputable source in-and-of yourself, but if you don't mind, told by whom? if you can't disclose, i understand.

regardless of your source, any comments/thoughts on the rest of my post (ie. if two devices have the same hardware and the same firmware, how can one have capabilities that the other does not)?

I spoke with Mike at duneplayer I think either yesterday or wednesday. Basically you should expect the same exact functionality with the new players as you would with the base/prime (unlike what happened with PCH)

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #191 of 10979 Old 08-20-2010, 12:05 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post


I still need an answer to if the Dunes have a BD Liite option like the C200 has. Or is Full Bd Navigation the only option for a BD ISO?

OK, I played a BD Iso (main movie only) of District 9. When I hit the subtitle button a little popup appears where I can selelct the various subtitles. The same thing occurs for Audio. Is this what you consider BD Lite?

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #192 of 10979 Old 08-20-2010, 12:09 PM
Senior Member
 
absolootbs's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: SW OH
Posts: 475
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 21
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

I spoke with Mike at duneplayer I think either yesterday or wednesday. Basically you should expect the same exact functionality with the new players as you would with the base/prime (unlike what happened with PCH)

thanks damian . so maybe the 3d and flashLite are upcoming enhancements to the smart series, even though they're not listed as such?

absolootbs is online now  
post #193 of 10979 Old 08-20-2010, 01:17 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 21,667
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 757 Post(s)
Liked: 752
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

OK, I played a BD Iso (main movie only) of District 9. When I hit the subtitle button a little popup appears where I can selelct the various subtitles. The same thing occurs for Audio. Is this what you consider BD Lite?

With BD lite with the C200/A200 and PopBox. A full BD ISo will start playing the movie right away. And with the C200(in BD Lite mode/simple Bd) and the A200, you can choose the audio track, subtitle track, and chapter.
But if you put the C200 in full BD navigation mode. When you load the Bd ISO, the experience will be like putting a Disc in a regular BD player.

All my BD ISOs are a direct rip of the disc. so I can watch it as if I'm putting a disc in a player with the c200, or in my other viewing areas, I just start watching the movie right away.

I guess I'm in the minority with full BD ISO rips. In the early 2000's when I started ripping DVDs, I would take out everything but the movie and burn it to the Disc or shrink down the whole title. With BDs, I just want a full copy of the disc. Plus there is little effort on my part except for inserting and removing the disc from the BD rom drive.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is offline  
post #194 of 10979 Old 08-20-2010, 01:21 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post

With BD lite with the C200/A200 and PopBox. A full BD ISo will start playing the movie right away. And with the C200(in BD Lite mode/simple Bd) and the A200, you can choose the audio track, subtitle track, and chapter.
But if you put the C200 in full BD navigation mode. When you load the Bd ISO, the experience will be like putting a Disc in a regular BD player.

Well, I know for my full BD Iso that I tested on the Dune it was the same as putting in the disc. For the main movie BD Iso it went right to the main movie and I could change the audio/subtitles (didn't check for chapters). So you are saying there should be some setting that you can enable BD Lite whereas if you have a full BD Iso it will just jump to the main movie (I am an mkv guy)?

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #195 of 10979 Old 08-20-2010, 01:23 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 21,667
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 757 Post(s)
Liked: 752
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

Well, I know for my full BD Iso that I tested on the Dune it was the same as putting in the disc. For the main movie BD Iso it went right to the main movie and I could change the audio/subtitles (didn't check for chapters). So you are saying there should be some setting that you can enable BD Lite whereas if you have a full BD Iso it will just jump to the main movie (I am an mkv guy)?

That is how the C200 does it. When I had my Prime, Base and C200. I was only testing for full BD menu navigation. Plus I don't think the C200 had BD lite menus yet. But I've found that I like using that in my secondary and tertiary viewing locations.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is offline  
post #196 of 10979 Old 08-20-2010, 01:35 PM
AVS Special Member
 
dropzone7's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Charlotte, NC
Posts: 4,175
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 57 Post(s)
Liked: 74
Quote:
Originally Posted by CCONKLIN1 View Post

I want a max now. is duneplayer taking pre-orders?

Chris, be honest. You will buy all of them and then sell all but the one you want to keep.
dropzone7 is offline  
post #197 of 10979 Old 08-20-2010, 02:09 PM
AVS Club Gold
 
madpoet's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Connecticut
Posts: 14,003
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hehe, he does do that a lot doesn't he

Someday maybe I'll actually WATCH my projector...
madpoet is offline  
post #198 of 10979 Old 08-20-2010, 02:12 PM
 
CCONKLIN1's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Oswego IL 60543
Posts: 2,461
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by dropzone7 View Post

Chris, be honest. You will buy all of them and then sell all but the one you want to keep.

Out of ALL of the electronics I have had come and go in my system, the ONLY one I have bought and not replaced has been my DUNE base. (of course that may change once I order the MAX) :-)
C
And on another note bought yet another blu ray player to try. Samsung 7500 (I think) lots of wireless streaming stuff and it was a cheap deal on buy.com...
CCONKLIN1 is offline  
post #199 of 10979 Old 08-20-2010, 02:13 PM
 
CCONKLIN1's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Oswego IL 60543
Posts: 2,461
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by madpoet View Post

Hehe, he does do that a lot doesn't he

Got some x-amps for you smart guy!
CCONKLIN1 is offline  
post #200 of 10979 Old 08-20-2010, 02:32 PM
AVS Special Member
 
Kei Clark's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Huntington Beach, CA, US
Posts: 4,416
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

Right now SageTV is the main player for this (MS to a lesser extent using Xbox 360s as extenders)

If all you need is ATSC or unencrypted QAM, you can already do this with a TViX M6620N with the Dual Tuner. A major plus, the latest firmware allows recording 1 or two channels while watching media files, the downside is that it only offer the EPG embedded in the broadcast.
Kei Clark is offline  
post #201 of 10979 Old 08-20-2010, 02:38 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by Kei Clark View Post

If all you need is ATSC or unencrypted QAM, you can already do this with a TViX M6620N with the Dual Tuner. A major plus, the latest firmware allows recording 1 or two channels while watching media files, the downside is that it only offer the EPG embedded in the broadcast.

I was thinking more of a true server/client type relationship where you could set up a tv tuner farm at the server end which could then be accessed by all the clients, etc... It is definitely nice to see players like the TViX offering tv functionality

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #202 of 10979 Old 08-20-2010, 02:42 PM
Senior Member
 
rishi76's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 325
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 12
Any idea how big HDD the units support? How about 2TB?
rishi76 is offline  
post #203 of 10979 Old 08-20-2010, 04:46 PM
Advanced Member
 
Opentoe's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 821
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

OK, I played a BD Iso (main movie only) of District 9. When I hit the subtitle button a little popup appears where I can selelct the various subtitles. The same thing occurs for Audio. Is this what you consider BD Lite?

I thought Dune had full BD nav menus?
Opentoe is offline  
post #204 of 10979 Old 08-20-2010, 05:06 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by Opentoe View Post


I thought Dune had full BD nav menus?

It does, read closer what I wrote, I tested out a blu ray iso that only contained the main movie, so in this case there are no blu ray menus. If it was a full blu ray rip it would have the full Bly ray menu

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #205 of 10979 Old 08-21-2010, 02:29 AM
Senior Member
 
BBQ7's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 288
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Piglover View Post

Dune hit a homerun with the Base/Prime 3.0. It really cleaned things up for me and got me down to a single media player per TV.

If they could only integrate with a networked DVR. I really don't care if it is TiVo, Moxi, MCE or even their own home-grown using their proposed future tuner module or something like the mythical Silicon Dust cablecard network tuner. Anything - as long as I can schedule recordings, watch what is recorded, and and a bonus watch live TV...

I'd pay incredible amounts of money to only have one media device attached to my TV...

If they added on a slot to pop in a Ceton wouldn't that be something.

With the Ceton card now shipping I'm taking a second look at building a custom htpc for media playback.

W
BBQ7 is offline  
post #206 of 10979 Old 08-21-2010, 07:29 AM
Advanced Member
 
PathofNeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Raleigh, NC
Posts: 992
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 20
My Dune Base 3.0 is scheduled to be delivered tomorrow to my door. What I don't understand is I thought the Base 3.0 had a hot swappable internal 3.5" sata drive? What's different about the new models?

Should I really worry? Is my Base 3.0 obsolete now? The new Sigma chips aren't in these new players so how are they gonna offer better performance? Also I don't think they'll playback 3-d because I talked to the head guy from DunePlayer.com on the phone and he told me not now or ever offer 3-d support. It had nothing to do with HDMI 1.3. They weren't interested the slightest bit for 3-d playback. Yes I was bummed because I am getting a 3d-tv.

So my take on it is that next year's model with the newer chipset will be superior to these new offerings so the Base 3.0 is still great afterall. Am I right?
PathofNeo is offline  
post #207 of 10979 Old 08-21-2010, 07:35 AM
AVS Club Gold
 
madpoet's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Connecticut
Posts: 14,003
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The new ones will allow an upgrade next year to the new chipset. The Dune Base may or may not, no one is sure. But yes, the Base is still great

Someday maybe I'll actually WATCH my projector...
madpoet is offline  
post #208 of 10979 Old 08-21-2010, 07:48 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,324
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by PathofNeo View Post

My Dune Base 3.0 is scheduled to be delivered tomorrow to my door. What I don't understand is I thought the Base 3.0 had a hot swappable internal 3.5" sata drive? What's different about the new models?

Should I really worry? Is my Base 3.0 obsolete now? The new Sigma chips aren't in these new players so how are they gonna offer better performance? Also I don't think they'll playback 3-d because I talked to the head guy from DunePlayer.com on the phone and he told me not now or ever offer 3-d support. It had nothing to do with HDMI 1.3. They weren't interested the slightest bit for 3-d playback. Yes I was bummed because I am getting a 3d-tv.

So my take on it is that next year's model with the newer chipset will be superior to these new offerings so the Base 3.0 is still great afterall. Am I right?

Keep in mind also that the new models are meant to compliment the current Base/Prime (i.e. give users more options along the pricing scale)

As far as 3D, the impact as far as HDMI is concerned is that HDMI 1.3 will give you 1080i 3D whereas HDMI 1.4 will give you 1080p 3D. Who knows for sure if 3D will be supported. I don't know how 3D relates to this advertised feature of the dune players:

Quote:


RealD: watch 3D video in this ultra modern format used in cinema for the latest movies.

Regarding the latest/greatest, unfortunately this technology is fast moving, and when you think you have the latest/greatest in only a few months something comes out that is better. The key is to make sure you have something that you can use NOW. Latest/greatest is great, but also means you can potentially deal with instabilities/bugs as the technology matures.

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #209 of 10979 Old 08-21-2010, 08:00 AM - Thread Starter
AVS Addicted Member
 
jmpage2's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 10,053
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 77
HDI have already said they will continue to sell the Base and Prime as some users prefer the full component footprint of those models.

The Base is now functionally equivalent to the H1, which sells for about $110 less. However the H1 lacks a display and does not have 7.1 analog audio output.
jmpage2 is offline  
post #210 of 10979 Old 08-21-2010, 10:26 AM
Advanced Member
 
liquidmetal's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 529
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by BBQ7 View Post

If they added on a slot to pop in a Ceton wouldn't that be something.

With the Ceton card now shipping I'm taking a second look at building a custom htpc for media playback.

W

Looks cool, but not for $400 bucks!!!!
liquidmetal is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Tags
Dune Hd Smart B1 1080p Media Player
Gear in this thread - 1080p by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off