Apple TV owners' thread. - Page 164 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 319Likes
Reply
Thread Tools
post #4891 of 4898 Unread Today, 10:31 AM
AVS Forum Special Member
 
jsmiddleton4's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Glendale, AZ
Posts: 4,395
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 686 Post(s)
Liked: 218
"You have Kodi running on AppleTV?"

Yes there is an app that is KODI that works on the AppleTV4.

E.B. White said, "I arise in the morning torn between a desire to improve the world and a desire to enjoy the world. This makes it hard to plan the day."
jsmiddleton4 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4892 of 4898 Unread Today, 10:37 AM
AVS Forum Special Member
 
jsmiddleton4's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Glendale, AZ
Posts: 4,395
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 686 Post(s)
Liked: 218
https://mrmc.tv/

E.B. White said, "I arise in the morning torn between a desire to improve the world and a desire to enjoy the world. This makes it hard to plan the day."
jsmiddleton4 is online now  
post #4893 of 4898 Unread Today, 10:42 AM
AVS Forum Special Member
 
wco81's Avatar
 
Join Date: May 2001
Posts: 6,221
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1300 Post(s)
Liked: 470
Quote:
Originally Posted by jsmiddleton4 View Post
That mentions Plex but nothing about Kodi.

So you log into your Plex account and it can access your Plex library?

Can it stream 5.1 sound from your Plex library to AppleTV to your AVR?
wco81 is online now  
 
post #4894 of 4898 Unread Today, 10:48 AM
AVS Forum Special Member
 
jsmiddleton4's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Glendale, AZ
Posts: 4,395
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 686 Post(s)
Liked: 218
"That mentions Plex but nothing about Kodi."

Sorry you are incorrect. MrMc is Kodi.

Plugins do not work so I don't think the Plex KODI plug in would even work.

Only way to access Plex is to use the internally already coded Plex access.

Plex and MrMC are two different applications. MrMC is KODI that will work on APPLETV4. Other devices as well but IF you want KODI on your APPLETV4 this is the app.

It will do audio pass through as well.

E.B. White said, "I arise in the morning torn between a desire to improve the world and a desire to enjoy the world. This makes it hard to plan the day."

Last edited by jsmiddleton4; Today at 10:52 AM.
jsmiddleton4 is online now  
post #4895 of 4898 Unread Today, 12:26 PM
Member
 
Dakotapix's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
My three-year-old ATV3 failed this weekend by its inability to transmit sound. I tried switching HDMI cables but that did not fix the problem. This morning I picked up an ATV4, installed it and things are right again. I briefly considered whether the problem might lie in the HDMI hookup in my Sony sound bar but that turned out to be okay. I guess my question is if anyone else has encountered this sound failure?

I'll probably hook up the ATV3 to another household tv just to make sure this unit is no longer any good. I actually liked the app layout on the ATV3 better but I'll get used to the 4. For the record I did not have to make any reprogramming changes on my Harmony 650 remote. I'll probably keep the new 4 remote handy though since is has new capabilities.
Dakotapix is online now  
post #4896 of 4898 Unread Today, 12:50 PM
AVS Forum Special Member
 
tenthplanet's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: North of Mexico, South of Oregon, West of desert
Posts: 2,827
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 806 Post(s)
Liked: 721
Quote:
Originally Posted by Dakotapix View Post
My three-year-old ATV3 failed this weekend by its inability to transmit sound. I tried switching HDMI cables but that did not fix the problem. This morning I picked up an ATV4, installed it and things are right again. I briefly considered whether the problem might lie in the HDMI hookup in my Sony sound bar but that turned out to be okay. I guess my question is if anyone else has encountered this sound failure?

I'll probably hook up the ATV3 to another household tv just to make sure this unit is no longer any good. I actually liked the app layout on the ATV3 better but I'll get used to the 4. For the record I did not have to make any reprogramming changes on my Harmony 650 remote. I'll probably keep the new 4 remote handy though since is has new capabilities.
Does the sound still work for optical out on the ATV 3.

"Oooh a puzzle box, I love puzzles"/ "Are you familiar with 'The Lament Configuration"/ "Actually I'm lousy at puzzles..."
tenthplanet is online now  
post #4897 of 4898 Unread Today, 02:03 PM
AVS Forum Special Member
 
jsmiddleton4's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Glendale, AZ
Posts: 4,395
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 686 Post(s)
Liked: 218
Many more options with the 4. I have a 3 as well. Its in back spare room now. The 4 significantly better.

E.B. White said, "I arise in the morning torn between a desire to improve the world and a desire to enjoy the world. This makes it hard to plan the day."
jsmiddleton4 is online now  
post #4898 of 4898 Unread Today, 03:16 PM
Member
 
Dakotapix's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 27
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 12
Optical

Quote:
Originally Posted by tenthplanet View Post
Does the sound still work for optical out on the ATV 3.
Glad you mentioned that. I've ordered an optical cable and will try that as soon as it arrives. Thanks for the tip.
Dakotapix is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Tags
Apple Tv Mc572ll A , Apple Tv Md199ll A
Gear in this thread



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off