!! Problems with the TVIX R3300 !! - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-04-2011, 09:32 AM - Thread Starter
Member
 
contactadam2002's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have upgraded from the Tvix M4000 to the PVR 3300 and even with the most up to date firmware (1.84) it now takes 2 seconds between audio tracks instead of the 1 second even when I select 1 track to be played on its own) which is apprently normal for this device, but the M4000 only took 1 second (so now it's long enough between tracks to assume you're at the end on the album). And also unlike the older M4000, when you scroll through you're tracks during audio playback, it doesn't display the track you're scrolling through (so that you can skip to a further track without turning on the TV or for easily checking what track you're on). It even cuts off the beginning of a few more mp3's than my old one (so what the hell was the point in making me wait for the track to play). I thought the newer models were supposed to be faster?

Are than any newer Tvix models or other multimedia HDD's that have a >1 second or gapless playback between tracks and a front panel display (preferably with 5.1 audio passthrough).
contactadam2002 is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off