*Official* Popcorn Hour A-300 / C-300 Thread - Page 13 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #361 of 422 Old 01-01-2013, 01:05 PM
Member
 
theaxledentaldj's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
It will never get Netflix, as Netflix deems all PCH devices do not meet thier requirements.I think Werner said Netflix will never be on thier PCH units.
theaxledentaldj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #362 of 422 Old 01-01-2013, 01:30 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 20,701
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 198 Post(s)
Liked: 578
Yes, they will never have Netflix. They had hoped to have it on the PopBox but it never worked out.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is offline  
post #363 of 422 Old 01-01-2013, 01:42 PM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,292
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 592
The
Quote:
Originally Posted by SwitchbladeHD View Post

any idea when the a-300 will have a Netflix app? An offical Plex app would be great too. There is a alfa Plex app, but much more work to complete it. Even XBMC would be great.

The answer to that is simple: NEVER.

Media Server: UnRaid Server: 15TB of storage and growing :).

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8599

 

Home Theater Set Up:

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8597

GusGus748s is offline  
post #364 of 422 Old 01-01-2013, 02:17 PM
AVS Special Member
 
Gary J's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: 4000' or sea level
Posts: 7,575
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 84
Is there an echo in here?
Gary J is offline  
post #365 of 422 Old 01-01-2013, 02:59 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,294
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 69
Quote:
Originally Posted by SwitchbladeHD View Post

any idea when the a-300 will have a Netflix app? An offical Plex app would be great too. There is a alfa Plex app, but much more work to complete it. Even XBMC would be great.

Don't think there is any expectation that Netflix will come to the PCH

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #366 of 422 Old 01-25-2013, 06:50 AM
Member
 
vaha's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Amesterdam, Ohio
Posts: 138
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
I bought a popcorn hour c300 for Christmas. The problem is for this lunch bucket carrying factory worker is that I don't' understand how to use it. Now I have read just about everything there is to read on setup and guess what I still don't get it ! I now consider myself mentally challenged on the use of technology(stupid). What I'm asking is there any of you techno geniuses out there that would be willing to take the time to talk me through it on the phone? Typing is not one of my strong suits. Please pm me thanks.
vaha is offline  
post #367 of 422 Old 01-31-2013, 03:12 AM
Member
 
NutFlush's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi everybody,

I am considering the C-300 as it has a display that should allow me to use it for music playback without firing up the beamer. Is that correct?

Does anybody know if multichannel FLAC is supported and up to which resolution? 24bit/96kHz or even 24/192 in 5.1 possible? Connection would be via HDMI to my Pioneer SC-LX86.

Last, but not least: how buggy is the C-300? Any major issues? How good is the support by PCH?

Thanks for your replies and feel free to elaborate. wink.gif
NutFlush is offline  
post #368 of 422 Old 01-31-2013, 03:49 AM
AVS Special Member
 
Gary J's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: 4000' or sea level
Posts: 7,575
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 84
Quote:
Originally Posted by NutFlush View Post

Hi everybody,

I am considering the C-300 as it has a display that should allow me to use it for music playback without firing up the beamer. Is that correct?

Does anybody know if multichannel FLAC is supported and up to which resolution? 24bit/96kHz or even 24/192 in 5.1 possible? Connection would be via HDMI to my Pioneer SC-LX86.

Last, but not least: how buggy is the C-300? Any major issues? How good is the support by PCH?

Thanks for your replies and feel free to elaborate. wink.gif
You're in luck because that's all in this thread.
Gary J is offline  
post #369 of 422 Old 01-31-2013, 08:54 AM
Member
 
NutFlush's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Gary J View Post

You're in luck because that's all in this thread.

Seems that's not quite true... eek.gif

I actually went through the posts prior to writing myself, but 99% is about the A300 - not the C300.

In case I missed anything I'd be glad if you could give me the post numbers and I will look them up. wink.gif
NutFlush is offline  
post #370 of 422 Old 01-31-2013, 09:38 AM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,292
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 17 Post(s)
Liked: 592
Quote:
Originally Posted by NutFlush View Post

Seems that's not quite true... eek.gif

I actually went through the posts prior to writing myself, but 99% is about the A300 - not the C300.

In case I missed anything I'd be glad if you could give me the post numbers and I will look them up. wink.gif

They are both the same. The C300 can have a BD drive installed. Good luck.

Media Server: UnRaid Server: 15TB of storage and growing :).

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8599

 

Home Theater Set Up:

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8597

GusGus748s is offline  
post #371 of 422 Old 02-04-2013, 10:55 AM
357
Advanced Member
 
357's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 691
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Well I'm glad I bought the square trade warranty. I knew this POS was going to break just like when my A200 broke twice. Bought it in July and now here it is February. No picture from HDMI, Component, or Composite. Unplugging turning on and off does nothing. I'm not about to go through with Popcorn's abysmal warranty support like last time. (One month of email to get it repaired. One month of waiting to receive unit back. Then it broke again right after their 90 day warranty for repaired product.)

I'm not buying another one of their products again. Not fooling me for a third time!
357 is offline  
post #372 of 422 Old 02-15-2013, 07:13 PM
Member
 
vaha's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Amesterdam, Ohio
Posts: 138
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Having trouble with Audio CD Ripper. I have ripped 90% of my collection but some Cd's nothing happens. The unusual thing is that some titles will rip volume 2 but not volume 1. Any suggestions? Thanks
vaha is offline  
post #373 of 422 Old 03-26-2013, 11:57 AM
Newbie
 
gordo100's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have a few questions
1 Does the C300 Rip my BD movies to a hard drive and how does it get rid of the copywrite protection and does it reformate it to a smaller size file.

2 There are programs out there that do this and if the C300 does not do it can a person install these programs on the C300 so that it will.

I also notice a few mentions about the c300 not recognizing a number of external hard drives. I have 5 hard drives of movies and music and am adding movies all the time
3. Will the C300 reconize all my hard drives and once hard wired to my modem allow me to set uyp a NAS system

4 Will the c 300 allow me to add without having to redown load my cover art etc.

5 I currently am using XBMC Will that coverart etc work on the C300 or does it store it differntly.

6 From what I can see I can put a BD player recorder into the unit. Can I hook one up with a external USB drive. Does it have the software to work such a unit.
gordo100 is offline  
post #374 of 422 Old 03-26-2013, 12:00 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,294
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 69
Quote:
Originally Posted by gordo100 View Post

I have a few questions
1 Does the C300 Rip my BD movies to a hard drive and how does it get rid of the copywrite protection and does it reformate it to a smaller size file.

2 There are programs out there that do this and if the C300 does not do it can a person install these programs on the C300 so that it will.

I also notice a few mentions about the c300 not recognizing a number of external hard drives. I have 5 hard drives of movies and music and am adding movies all the time
3. Will the C300 reconize all my hard drives and once hard wired to my modem allow me to set uyp a NAS system

4 Will the c 300 allow me to add without having to redown load my cover art etc.

5 I currently am using XBMC Will that coverart etc work on the C300 or does it store it differntly.


I can answer 1 and 2:

1. No, you need to use a PC to rip your Blu rays

2. Yes, most people use AnyDVD, DVDFab, or MakeMKV to rip their Blu rays. These softwares are for PCs though and cannot be installed on the PCH

Also, as far as 3 you can us the PCH as a NAS to stream media to other locations (although I prefer to have a dedicated server for this)

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #375 of 422 Old 03-31-2013, 02:32 PM
Newbie
 
gordo100's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
thankyou for the respose
gordo100 is offline  
post #376 of 422 Old 05-07-2013, 05:14 AM
Advanced Member
 
ilpostini2's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Marshfield, Ma
Posts: 793
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 11
I have a 3Tb disk of movies, can I install this disk in my c-300 and play movies off the machine?
I didn't know if the PCH formatted the disk when inserted and I don't want to loose the movies.
ilpostini2 is offline  
post #377 of 422 Old 05-07-2013, 09:39 AM
AVS Special Member
 
halfelite's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,154
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 6 Post(s)
Liked: 58
Quote:
Originally Posted by ilpostini2 View Post

I have a 3Tb disk of movies, can I install this disk in my c-300 and play movies off the machine?
I didn't know if the PCH formatted the disk when inserted and I don't want to loose the movies.

It will not format the disc. if its formatted NTFS or what not it will read it just fine and play. Only way to format it inside the machine is going through the setup menu
halfelite is online now  
post #378 of 422 Old 06-02-2013, 09:37 AM
Newbie
 
Ycar's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by halfelite View Post

It will not format the disc. if its formatted NTFS or what not it will read it just fine and play. Only way to format it inside the machine is going through the setup menu



DOES ANYONE NOW IF THIS CASE CAN HANDLE ONE 4To HDD ???? (urgent)
Ycar is offline  
post #379 of 422 Old 06-02-2013, 09:38 AM
Newbie
 
Ycar's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
DOES ANYONE Know if this one can handle one 4Tb Hdd ???
Ycar is offline  
post #380 of 422 Old 06-02-2013, 09:54 AM
Wireless member
 
pepar's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Quintana Roo ... in my mind
Posts: 24,913
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 131
^^ Anyone looked at the manufacturer's specs on their website?
pepar is offline  
post #381 of 422 Old 11-29-2013, 11:05 PM
Member
 
leo5111's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 43
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i was looking for the c-300 does this bypass ciniva?
leo5111 is offline  
post #382 of 422 Old 11-30-2013, 02:30 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,294
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 69
Quote:
Originally Posted by leo5111 View Post

i was looking for the c-300 does this bypass ciniva?

yes
leo5111 likes this.

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #383 of 422 Old 11-30-2013, 01:14 PM
Member
 
leo5111's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 43
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
i was trying to figure out, is there much differnce between a c200 and c300? if it ability to add a bluray drive i dont care, if its ability to read bluray iso, again i dont care i merly mux just movie only into a ts file with tsmuxer or use mkv2vob...thanks
leo5111 is offline  
post #384 of 422 Old 12-02-2013, 06:28 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,294
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 69
Quote:
Originally Posted by leo5111 View Post

i was trying to figure out, is there much differnce between a c200 and c300? if it ability to add a bluray drive i dont care, if its ability to read bluray iso, again i dont care i merly mux just movie only into a ts file with tsmuxer or use mkv2vob...thanks

Slightly different sigma chip. I would say the C200 had more time to mature and get the attention of the developers (the 300 series seems like it was rushed out and then put on the backburner for the 400 series). The 300 series can run the flash jukeboxes (IIRC the 200 series cannot)

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #385 of 422 Old 12-02-2013, 08:08 AM
Wireless member
 
pepar's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Quintana Roo ... in my mind
Posts: 24,913
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 131
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

Slightly different sigma chip. I would say the C200 had more time to mature and get the attention of the developers (the 300 series seems like it was rushed out and then put on the backburner for the 400 series). The 300 series can run the flash jukeboxes (IIRC the 200 series cannot)

Dif between 300 and 400?

Jeff
pepar is offline  
post #386 of 422 Old 12-02-2013, 08:12 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,294
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 69
Quote:
Originally Posted by pepar View Post

Dif between 300 and 400?

Jeff

Different chip (400 has VXP processing which depending on who you talk to is either great or so hampered that it is a waste). Otherwise I believe they both have similar capabilities (aside from Blu ray 3D which the 400 series support, and the 300 series I believe support full BD menus for 2D which would then include seamless branch and forced sub support).

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #387 of 422 Old 12-02-2013, 08:14 AM
Wireless member
 
pepar's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Quintana Roo ... in my mind
Posts: 24,913
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 131
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

Different chip (400 has VXP processing which depending on who you talk to is either great or so hampered that it is a waste). Otherwise I believe they both have similar capabilities (aside from Blu ray 3D which the 400 series support, and the 300 series I believe support full BD menus for 2D which would then include seamless branch and forced sub support).

VXP processing .... ?
pepar is offline  
post #388 of 422 Old 12-02-2013, 08:15 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,294
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 69
Quote:
Originally Posted by pepar View Post

VXP processing .... ?

http://www.sigmadesigns.com/video_processing_overview.php

I believe the main benefit would be if you have a lot of SD content. However, it would also depend on what you have in your chain (i.e. you may already have an AVR that is doing video processing)
leo5111 likes this.

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #389 of 422 Old 12-02-2013, 08:28 AM
Wireless member
 
pepar's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Quintana Roo ... in my mind
Posts: 24,913
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 20 Post(s)
Liked: 131
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

http://www.sigmadesigns.com/video_processing_overview.php

I believe the main benefit would be if you have a lot of SD content. However, it would also depend on what you have in your chain (i.e. you may already have an AVR that is doing video processing)

Ahhh yes, dueling vid processors. Source components, AVR's/pre-pros and displays ... with some still adding standalones. I apply vertical stretch with my JVC projector, but my content is all 1080p/i with the occasional 720p TV channel. Vid processing is OFF in all other components.

Jeff
leo5111 likes this.
pepar is offline  
post #390 of 422 Old 12-02-2013, 01:01 PM
Member
 
leo5111's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 43
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
im torn between the c300 and a zappiti smile.gif
leo5111 is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Tags
Popcorn Hour A 300 Networked Media Jukebox , Popcorn Hour C 300 Extreme Networked Media Jukebox

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off