Streaming to Xbox 360 after update - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 12-17-2011, 06:53 PM - Thread Starter
Newbie
 
roncova's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm looking for some help setting up streaming to my Xbox 360. I have a NAS running a DLNA server that is supposed to work with the Xbox. Since the most recent Xbox dashboard update a couple of weeks ago, I can only find an option to connect to a Windows computer via Windows Media Center, which involves entering a code on a webpage from the computer. That's obviously not going to work in my case.
roncova is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 12-18-2011, 07:57 AM
Advanced Member
 
Alx330's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 44
Try rebooting the NAS, the dash update did something allright were it caused it to not connect to existing servers but usually a reboot of the server takes care of the problem.
Alx330 is offline  
post #3 of 5 Old 12-18-2011, 08:03 AM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,310
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 592
It still works. You just have to look for it lol....I can't remember how I got to it...sorry.

Media Server: UnRaid Server: 15TB of storage and growing :).

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8599

 

Home Theater Set Up:

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8597

GusGus748s is online now  
post #4 of 5 Old 12-18-2011, 10:52 AM - Thread Starter
Newbie
 
roncova's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I did try rebooting the NAS on a lark, but the reality is I also simply don't see where you would select it to connect to it. The Computers tab under Settings only seems to take to down the Windows Media Center path now.
roncova is offline  
post #5 of 5 Old 12-20-2011, 02:24 AM
Newbie
 
Tinsanta's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am having the exact same issue, although I am new to xbox. I have a nas working to my PS3 with no issue... why do I have to go through the pc for the xbox?
Tinsanta is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off