Popcorn Hour A-300 trade - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 19 Old 01-12-2012, 07:41 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
auburnu008's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Auburn, AL
Posts: 844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 26
I just got a A-300 and need to trade it for a A-210. I already have a A-100 and use myihome and want to contine to use myihome. I just found out the hard way that the A-300 does not support myihome. Anyone want to trade? I can send it back to popcornhour but there are no A-210's in stock and they charge a 15% restocking fee. Someone please help

War Eagle!
auburnu008 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 19 Old 01-12-2012, 07:50 PM
AVS Special Member
 
halfelite's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,159
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 58
I might be able to work something out. but mine is an a200 with the a210 case
halfelite is offline  
post #3 of 19 Old 01-12-2012, 07:53 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
auburnu008's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Auburn, AL
Posts: 844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 26
That works for me. I thought the only difference in the a-200 and the a-210 was the case?

War Eagle!
auburnu008 is offline  
post #4 of 19 Old 01-12-2012, 07:58 PM
 
streamerlover's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 933
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by auburnu008 View Post

That works for me. I thought the only difference in the a-200 and the a-210 was the case?

it is...
streamerlover is offline  
post #5 of 19 Old 01-12-2012, 08:00 PM
AVS Special Member
 
halfelite's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,159
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 58
it is but good to tell someone incase it matters to them lol. Might take me a bit to find it. I have so many players its getting hard to keep track where i put them.
halfelite is offline  
post #6 of 19 Old 01-12-2012, 08:08 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
auburnu008's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Auburn, AL
Posts: 844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 26
I will do a straight up trade if anyone is interested.

War Eagle!
auburnu008 is offline  
post #7 of 19 Old 01-12-2012, 08:15 PM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 592
I sent mine back and they didn't charge me 15% restocking fee. But I did had some issue such as losing sound, unable to edit art, and it wouldn't play recently added movies even though I had scanned the folder. I had to rescan the whole drive.

Media Server: UnRaid Server: 15TB of storage and growing :).

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8599

 

Home Theater Set Up:

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8597

GusGus748s is online now  
post #8 of 19 Old 01-12-2012, 08:22 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
auburnu008's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Auburn, AL
Posts: 844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by GusGus748s View Post

I sent mine back and they didn't charge me 15% restocking fee. But I did had some issue such as losing sound, unable to edit art, and it wouldn't play recently added movies even though I had scanned the folder. I had to rescan the whole drive.

Thanks. I think I am just going to send it back and get them to send me a A210 once they become available. From all of the reading I have done on the A300 it looks like a disaster launch. And why in the world would the not make it compatible with myihome and not say anything about it?

War Eagle!
auburnu008 is offline  
post #9 of 19 Old 01-12-2012, 09:40 PM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 592
Quote:
Originally Posted by auburnu008 View Post

Thanks. I think I am just going to send it back and get them to send me a A210 once they become available. From all of the reading I have done on the A300 it looks like a disaster launch. And why in the world would the not make it compatible with myihome and not say anything about it?

I got it because it has its own jukebox but its not 100% workable at least for me it wasn't. My wife had a hard time using it and it just plain made her so upset she let me order other media players to test them out. Ill be home in 2 hours to finish testing the AIOS and them ill start on the mede8er.

Media Server: UnRaid Server: 15TB of storage and growing :).

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8599

 

Home Theater Set Up:

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8597

GusGus748s is online now  
post #10 of 19 Old 01-13-2012, 12:47 AM
Member
 
theaxledentaldj's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I got my A300 on 1/11/2012, and like it alot so far better than my C-200.
I have not used the NMJv2. I used Eversion. Like that too. I use NFS Manager on my imac to NFS shares to my A300. I didnt know myihome isnt compatable with the A300. Have you tried Llink?
theaxledentaldj is offline  
post #11 of 19 Old 01-13-2012, 03:03 AM
AVS Special Member
 
Chrisx510's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Bay Area, CA
Posts: 1,587
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
If anyone wants to sell their a200/210/300 PM me.

My First Home Theater

300 Blu-Rays, 150 DVD's loaded in my Movie Server!

Thanks AVS for making me addicted to this hobby!
Chrisx510 is offline  
post #12 of 19 Old 01-13-2012, 05:10 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,296
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by auburnu008 View Post

Thanks. I think I am just going to send it back and get them to send me a A210 once they become available. From all of the reading I have done on the A300 it looks like a disaster launch. And why in the world would the not make it compatible with myihome and not say anything about it?

Let me know, I have an A-200 with a modded case, I would trade for the A300

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #13 of 19 Old 01-20-2012, 05:45 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
auburnu008's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Auburn, AL
Posts: 844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 26
Is anyone still interested in trading a a-200 or a-210 for my a-300. It has been used a total of about 30 minutes and I have the box and everything else with it.

Popcornhour is going to charge me $55 to ship it back and swap it for an a-210. I would rather trade it to a fellow AVS'er. Let me know if you are interested.
Thanks,
Ryan

War Eagle!
auburnu008 is offline  
post #14 of 19 Old 01-20-2012, 06:09 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,296
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by auburnu008 View Post

Is anyone still interested in trading a a-200 or a-210 for my a-300. It has been used a total of about 30 minutes and I have the box and everything else with it.

Popcornhour is going to charge me $55 to ship it back and swap it for an a-210. I would rather trade it to a fellow AVS'er. Let me know if you are interested.
Thanks,
Ryan

i would consider, pm me if interested. i have the a200 with modded case

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #15 of 19 Old 01-20-2012, 08:13 PM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 592
Quote:
Originally Posted by auburnu008 View Post

Is anyone still interested in trading a a-200 or a-210 for my a-300. It has been used a total of about 30 minutes and I have the box and everything else with it.

Popcornhour is going to charge me $55 to ship it back and swap it for an a-210. I would rather trade it to a fellow AVS'er. Let me know if you are interested.
Thanks,
Ryan

I sent mine back for $9.99 via USPS, which included a tracking #.

Media Server: UnRaid Server: 15TB of storage and growing :).

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8599

 

Home Theater Set Up:

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8597

GusGus748s is online now  
post #16 of 19 Old 01-20-2012, 09:04 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
auburnu008's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Auburn, AL
Posts: 844
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 26
Quote:
Originally Posted by GusGus748s View Post

I sent mine back for $9.99 via USPS, which included a tracking #.

That is not what they told me this morning. They want 15% plus cost for me to ship it back. I figured someone would want to upgrade their a-210 for free, right?

War Eagle!
auburnu008 is offline  
post #17 of 19 Old 01-20-2012, 10:11 PM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,316
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 592
Quote:
Originally Posted by auburnu008 View Post

That is not what they told me this morning. They want 15% plus cost for me to ship it back. I figured someone would want to upgrade their a-210 for free, right?

Well, I had many issues with my A-300, and I even opened a ticket with them, and I made numerous calls to them. PCH Tech acted like they didn't know what I was talking about and made it seems like it was my fault it wouldn't work.

I spent countless hours trying to make it work, and I even re-ripped my whole library to a different format and rename every file as they said to do, and I still was having issues. I had to rescanned the whole drive every time I added a new movie, which took like 2 hours or more due to my large media library. It lost sound, and the jukebox never worked right.

So, I got tired of it, and I read to them what the description of the A300 was supposed to from the box and their website. I told them the A300 did not do what it was supposed to do, and they agreed for me to send it back and got 100% refund.

Media Server: UnRaid Server: 15TB of storage and growing :).

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8599

 

Home Theater Set Up:

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8597

GusGus748s is online now  
post #18 of 19 Old 01-20-2012, 10:25 PM
Advanced Member
 
sgvroadster's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 571
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I have an A-200 with very low mileage - it is mostly collecting dust... brother built a HTPC and hardly use it now... PM me if you are willing to swap for an A-300...

Cheers!

Cameron
sgvroadster is offline  
post #19 of 19 Old 01-22-2012, 05:00 PM
Advanced Member
 
Opentoe's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 819
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by auburnu008 View Post

I just got a A-300 and need to trade it for a A-210. I already have a A-100 and use myihome and want to contine to use myihome. I just found out the hard way that the A-300 does not support myihome. Anyone want to trade? I can send it back to popcornhour but there are no A-210's in stock and they charge a 15% restocking fee. Someone please help

If you still have your 300, PM me. I have an A-200 with the newer fanless case. Works perfectly.
Opentoe is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off