POPCORN HOUR A-400 is coming soon - Page 4 - AVS Forum
Forum Jump: 
 1Likes
Reply
 
Thread Tools
post #91 of 2300 Old 10-09-2012, 04:00 PM
AVS Special Member
 
halfelite's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 59
As someone that has been around since A110/C200,A200,A300 each series has actually gotten a little bit with each launch of being a little bug free. both the A100 and 200 series were horrible in terms of bugs. The 300 series was less but the deal breaker with it was the bugs it had were huge, instead of lots of little bugs the 300 series has been hit with just a few big bugs that ruined the player. There was a huge article written towards syabas on the NMT forums made be user accident that spelled out everything wrong with the current players and directions that syabas has taken. Werner took the questions back and spoke internally with the company about all the issues users see and what could be done to make everything better so its a step in the right direction.
halfelite is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #92 of 2300 Old 10-09-2012, 04:06 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,300
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by halfelite View Post

As someone that has been around since A110/C200,A200,A300 each series has actually gotten a little bit with each launch of being a little bug free. both the A100 and 200 series were horrible in terms of bugs. The 300 series was less but the deal breaker with it was the bugs it had were huge, instead of lots of little bugs the 300 series has been hit with just a few big bugs that ruined the player. There was a huge article written towards syabas on the NMT forums made be user accident that spelled out everything wrong with the current players and directions that syabas has taken. Werner took the questions back and spoke internally with the company about all the issues users see and what could be done to make everything better so its a step in the right direction.

Yup, this pretty much sums it up. I know from speaking to Accident he is rather disenchanted with Syabas/PCH right now which I can't say being good for the PCH community. Hopefully Werner can help to right the ship. Just glad to hear I am not the only one who feels this way

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #93 of 2300 Old 10-09-2012, 06:46 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 21,223
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 521 Post(s)
Liked: 670
I think I'm going to go ahead and pre-order the A400 tonight. Hopefully they haven't sold out of their initial batch of 100 units they are receiving.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is offline  
post #94 of 2300 Old 10-09-2012, 07:12 PM
Newbie
 
essg88's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post

I think I'm going to go ahead and pre-order the A400 tonight. Hopefully they haven't sold out of their initial batch of 100 units they are receiving.
Mind a PM of where one can do this?? I only see the order info button on their site. Thanks
essg88 is offline  
post #95 of 2300 Old 10-09-2012, 07:49 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 21,223
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 521 Post(s)
Liked: 670
Quote:
Originally Posted by essg88 View Post

Mind a PM of where one can do this?? I only see the order info button on their site. Thanks

PM sent.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is offline  
post #96 of 2300 Old 10-10-2012, 01:13 PM
 
comicguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 458
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by halfelite View Post

As someone that has been around since A110/C200,A200,A300 each series has actually gotten a little bit with each launch of being a little bug free. both the A100 and 200 series were horrible in terms of bugs. The 300 series was less but the deal breaker with it was the bugs it had were huge, instead of lots of little bugs the 300 series has been hit with just a few big bugs that ruined the player. There was a huge article written towards syabas on the NMT forums made be user accident that spelled out everything wrong with the current players and directions that syabas has taken. Werner took the questions back and spoke internally with the company about all the issues users see and what could be done to make everything better so its a step in the right direction.
Pretty much agree with that whole post. SO, the question remains for the 400...Will it have a few MAJOR bugs that ruin it, have a bunch of little bugs that make it annoying, or god forbid, a bunch of MAJOR bugs...
I am really hoping they hit this one out of the park but their track record indicates that they won't.....
I have been around since the A100 days as well... biggrin.gif
comicguy is offline  
post #97 of 2300 Old 10-10-2012, 02:59 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,300
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by comicguy View Post

Pretty much agree with that whole post. SO, the question remains for the 400...Will it have a few MAJOR bugs that ruin it, have a bunch of little bugs that make it annoying, or god forbid, a bunch of MAJOR bugs...
I am really hoping they hit this one out of the park but their track record indicates that they won't.....
I have been around since the A100 days as well... biggrin.gif

The big fear if you are a 3D BR user is network playback. We are seeing this already with the realtek 1186 players. 3D BRs can peak up to 95Mb/s which is causing a lot of issues with playback over smb. I have to switch over to NFS to get smooth playback, but for Synology users there is a limitation with how NFS works which actually makes performance worse. Network playback in general has always be a potential issue for high bitrate content, and it would appear that 3D BRs will really put it to the test

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #98 of 2300 Old 10-10-2012, 03:52 PM
AVS Special Member
 
halfelite's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 59
Quote:
Originally Posted by dbone1026 View Post

The big fear if you are a 3D BR user is network playback. We are seeing this already with the realtek 1186 players. 3D BRs can peak up to 95Mb/s which is causing a lot of issues with playback over smb. I have to switch over to NFS to get smooth playback, but for Synology users there is a limitation with how NFS works which actually makes performance worse. Network playback in general has always be a potential issue for high bitrate content, and it would appear that 3D BRs will really put it to the test

werner has said the network side has shown 50-60MB/s speed. so should be plenty fast to keep up, I think some of the fault is no one has really pushed there NAS/network to need 100mbit saturation like a bluray disc needs so blame is placed all over.
halfelite is offline  
post #99 of 2300 Old 10-10-2012, 04:23 PM
Member
 
theaxledentaldj's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
But, didnt the BDA put out a 3D Blu-ray read speed spec somewhere?
I can find the 2D spec:
Blu-ray Disc offers HDTV video quality that far surpasses any other medium or broadcast format available today. With High Definition video with a resolution of up to 1920x1080 and up to a 54 Mbit/sec bandwidth.
theaxledentaldj is offline  
post #100 of 2300 Old 10-10-2012, 04:24 PM
AVS Special Member
 
Brajesh's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Metro Atlanta
Posts: 5,749
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 47
But, is the 50-60MB/s for file transfers or streaming? Need support for streaming near 100mbps (small mb, not MB) for SMB for some 3D BDs. Just got stuttering when halfway though 'Prometheus' 3D via Mede8er's 1000X3D. Same thing happened with 'The Avengers' 3D and 'Titanic' 3D. Hoping PCH-A400 will be able to handle them without stuttering.

HD Media Keen Videosaurus
Brajesh is offline  
post #101 of 2300 Old 10-10-2012, 04:40 PM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,300
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by halfelite View Post

werner has said the network side has shown 50-60MB/s speed. so should be plenty fast to keep up, I think some of the fault is no one has really pushed there NAS/network to need 100mbit saturation like a bluray disc needs so blame is placed all over.

Quote:
Originally Posted by Brajesh View Post

But, is the 50-60MB/s for file transfers or streaming? Need support for streaming near 100mbps (small mb, not MB) for SMB for some 3D BDs. Just got stuttering when halfway though 'Prometheus' 3D via Mede8er's 1000X3D. Same thing happened with 'The Avengers' 3D and 'Titanic' 3D. Hoping PCH-A400 will be able to handle them without stuttering.

^ This. 3D Blu Rays really push the bitrate well beyond what we see with 2D BRs, so hopefully Werner and gang are doing full tests to ensure that the A400 is optimized so it can properly handle.

@ Brajesh - just got my Prometheus. I am hoping Friday after work I can watch via NFS and see if I get any stuttering. Will let you know

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #102 of 2300 Old 10-10-2012, 07:46 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 21,223
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 521 Post(s)
Liked: 670
What are the bitrates of the 3D BDs when playing the 3D BD ISOs back on a 2D device?

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is offline  
post #103 of 2300 Old 10-10-2012, 09:26 PM
AVS Special Member
 
halfelite's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 59
Quote:
Originally Posted by aaronwt View Post

What are the bitrates of the 3D BDs when playing the 3D BD ISOs back on a 2D device?

standard BD cant go above 54mbit max video is 40mbit and then the rest can be audio and overhead but 54mbit is the spec limit. 3d can reach double to around 80mbit.
halfelite is offline  
post #104 of 2300 Old 10-11-2012, 03:23 AM
Advanced Member
 
canton160's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 581
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34
blu-ray disc

Video bit rate (max) 1920×1080 (1080p) = 40.0mbps

max audio bitraite

dts-hd = 24.5 mbps
lpcm = 27.648 mbps

capturadeecr20121011s11.png

capturadeecr20121011s11.png

Projector Mitsubishi HC5

Projector Optoma hd300x 

Av receiver Onkyo TX-NR 818

Oppo 103D

Media player Med1000x3D

 

 

KEN KREISEL DXD-808 

Q7000 5.1

canton160 is offline  
post #105 of 2300 Old 10-11-2012, 05:45 AM
AVS Special Member
 
g_bartman's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: cleveland, oh
Posts: 3,213
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 55
I'm new to this part of the ht experience. I want to be able to access my film library from my network. I have dvd's, 2d and 3d blu-rays. I have a Sony Vaio laptop with a blu burner on board. I am thinking I would need a large (2tb or larger) external hard drive, a program that would allow me to rip my library to the hard drive and a popcorn hour. Is that correct? Can anyone recommend a software program and or an external hard drive? Here is a program I found on line, anyone have experience with this?

http://www.dvdfab.com/blu-ray-3d-ripper.htm

g_bartman is online now  
post #106 of 2300 Old 10-11-2012, 05:50 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,300
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by g_bartman View Post

I'm new to this part of the ht experience. I want to be able to access my film library from my network. I have dvd's, 2d and 3d blu-rays. I have a Sony Vaio laptop with a blu burner on board. I am thinking I would need a large (2tb or larger) external hard drive, a program that would allow me to rip my library to the hard drive and a popcorn hour. Is that correct? Can anyone recommend a software program and or an external hard drive? Here is a program I found on line, anyone have experience with this?
http://www.dvdfab.com/blu-ray-3d-ripper.htm

DVDFab or AnyDVD would be the software you want (especially since you rip 3D Blu rays)

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #107 of 2300 Old 10-11-2012, 07:02 AM
AVS Special Member
 
Brajesh's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Metro Atlanta
Posts: 5,749
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 47
+1. DVDFab can also now rip just the main movie from 3D BDs and output a new ISO.

HD Media Keen Videosaurus
Brajesh is offline  
post #108 of 2300 Old 10-11-2012, 08:06 AM
Member
 
theaxledentaldj's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 142
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
FYI, NMJ Navigator 1.0.0 is on the Apps store for free today. I wish I could get it to work with my A-300..
I've used DVDFab 8.2.0.8, and I have remuxed out some of the 3D trailers from my 3D Bluray ISOs.

Example:

I used DVDFab 8.2.0.8 QT final. I remuxed it out from my Avatar CE Disc 3.

Avatar Trailer B 3D.iso (RT 3:31) 758MB.
This has been tested to play on a Micca EP950 media player in awesome 3D, Dolby Digital 5.1. This is a Full 1080P 3D trailer remuxed out from their respective Bluray ISO using DVDFab 8.2.0.8 QT Final Windows on my iMac using Crossover.

I gave Werner the download links for two 3D Trailer ISOs I made so he said he will test them on the A-400. I havent heard back from him yet.
theaxledentaldj is offline  
post #109 of 2300 Old 10-11-2012, 08:13 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,300
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by theaxledentaldj View Post

FYI, NMJ Navigator 1.0.0 is on the Apps store for free today. I wish I could get it to work with my A-300..
I've used DVDFab 8.2.0.8, and I have remuxed out some of the 3D trailers from my 3D Bluray ISOs.
Example:
I used DVDFab 8.2.0.8 QT final. I remuxed it out from my Avatar CE Disc 3.
Avatar Trailer B 3D.iso (RT 3:31) 758MB.
This has been tested to play on a Micca EP950 media player in awesome 3D, Dolby Digital 5.1. This is a Full 1080P 3D trailer remuxed out from their respective Bluray ISO using DVDFab 8.2.0.8 QT Final Windows on my iMac using Crossover.
I gave Werner the download links for two 3D Trailer ISOs I made so he said he will test them on the A-400. I havent heard back from him yet.

Not quite sure if those trailers will help, just depends on what bitrate they hit. Best bet, force him to sit down and watch Titanic, Avengers, etc 3D BR... smile.gif

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #110 of 2300 Old 10-11-2012, 08:35 AM
AVS Special Member
 
Brajesh's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Metro Atlanta
Posts: 5,749
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 47
Quote:
Best bet, force him to sit down and watch Titanic, Avengers, etc 3D BR...
Yep, all the way through smile.gif, via SMB. But, I have a feeling we'll be the ones to do that as guinea pigs who get our A-400's first frown.gif.

HD Media Keen Videosaurus
Brajesh is offline  
post #111 of 2300 Old 10-11-2012, 09:37 AM
Advanced Member
 
canton160's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 581
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34
i dont have problems using micca or med1000x3d and all the movies in.... dolby digital 5.1 .....
but DTS-HD is a different story ....

its a good effort but does trailers are useless... if does manufactures like syabas, micca , mede8er want success on their products, they need to buy huge collections of blu-ray from both sides of the atlantic, are rip them like some of us are doing, and address and try to repicate all the bugs found by users here and in their forums.

in mediatank forum werner said he own one blu-ray 3D to test eek.gif just one eek.gif theres people here with +1000 movies just for fun

ps: at least @masbommel admin from mede8er forum has a huge movie collection to test... because i found a bug in dts-hd and they quickly replicate it with the same movie after a few days.

im sure slysoft and dvdfab must have a huge private collection of blu-ray 2d/3d to add in the database of new software versions.

pre-orders for the first batch users, i wish them good luck....

Projector Mitsubishi HC5

Projector Optoma hd300x 

Av receiver Onkyo TX-NR 818

Oppo 103D

Media player Med1000x3D

 

 

KEN KREISEL DXD-808 

Q7000 5.1

canton160 is offline  
post #112 of 2300 Old 10-11-2012, 10:11 AM
AVS Special Member
 
halfelite's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1,183
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 59
Having a huge collection does not help anyone as you cant expect a company to sit there and watch 2000+ hours of movies looking for problems. Nor is it a cost effective solution to spend 50,000$ buying bluray movies when only 5% might have issues. No matter how you see it the cost effective way just like anydvd does is what for users to post information then get a hold of the disc to test.
halfelite is offline  
post #113 of 2300 Old 10-11-2012, 10:36 AM
Member
 
Maison's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Brajesh View Post

+1. DVDFab can also now rip just the main movie from 3D BDs and output a new ISO.

Please explain how... I must have missed something because I have just been cloning the 3D disc to play on the OPPO. Sorry for the OT. Thanks!
Maison is offline  
post #114 of 2300 Old 10-11-2012, 10:39 AM
AVS Addicted Member
 
dbone1026's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Long Island, New York
Posts: 11,300
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Liked: 71
Quote:
Originally Posted by Maison View Post

Please explain how... I must have missed something because I have just been cloning the 3D disc to play on the OPPO. Sorry for the OT. Thanks!

I think in one of the latest updates to DVDFab they added this functionality.

Cheers,
Damian

MSS.net blog (contributing editor) - http://www.mediasmartserver.net

Windows Entertainment and Connected Home MVP 2010-2012

dbone1026 is offline  
post #115 of 2300 Old 10-11-2012, 10:54 AM
Member
 
Maison's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Thanks Damian!!
Maison is offline  
post #116 of 2300 Old 10-11-2012, 11:12 AM
AVS Special Member
 
Brajesh's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Metro Atlanta
Posts: 5,749
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 47
Yes, not where you'd expect under 'Blu-ray 3D Ripper', but under 'Blu-ray Copy'. Choose main movie, making sure it's the MVC playlist that matches the feature's running time, then choose 'Copy as Blu-ray 3D' option. In the output, click the disc icon, which lets you save it as ISO to your computer.

HD Media Keen Videosaurus
Brajesh is offline  
post #117 of 2300 Old 10-11-2012, 11:16 AM
AVS Special Member
 
space2001's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 2,039
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Liked: 22
hmm, that is actually really good in terms of these players getting confused on which title to play.
space2001 is offline  
post #118 of 2300 Old 10-11-2012, 01:43 PM
 
comicguy's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 458
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 17
Quote:
Originally Posted by Brajesh View Post

Yep, all the way through smile.gif, via SMB. But, I have a feeling we'll be the ones to do that as guinea pigs who get our A-400's first frown.gif.
Love you guys for being the first ones to buy these things. Learned my lesson a LONG time ago with PCH products. I will NEVER buy one at launch. But I will bet that eventually it will be a great player.
The only thing you can really bitch about for the C200 now is that your power supply will burn out. It's not a matter of "if" but "when". Happily though I have found a $25 solution that is superior to the POS power supply used in the c200. The pico power supplies are AWESOME AND reliable.
comicguy is offline  
post #119 of 2300 Old 10-11-2012, 02:36 PM
Advanced Member
 
canton160's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 581
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 34
whats more fun than getting a new toy before christmas ?

what stoping me is the high price tag .... $249 (usa) vs $368 (europe)

the A-400 costs +85€ ( $110) vs med1000x3D...too much

Projector Mitsubishi HC5

Projector Optoma hd300x 

Av receiver Onkyo TX-NR 818

Oppo 103D

Media player Med1000x3D

 

 

KEN KREISEL DXD-808 

Q7000 5.1

canton160 is offline  
post #120 of 2300 Old 10-11-2012, 06:36 PM
AVS Club Gold
 
aaronwt's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Northern VA(Woodbridge)
Posts: 21,223
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 521 Post(s)
Liked: 670
Quote:
Originally Posted by halfelite View Post

standard BD cant go above 54mbit max video is 40mbit and then the rest can be audio and overhead but 54mbit is the spec limit. 3d can reach double to around 80mbit.

I meant from a 3D BD ISO. I've read they are designed to be able to playback on non 3D equpment. For instance my Boxee Box and C200 can playback the 3D BD ISO of The Avengers in 2D and seems to do fine until the big fight scene in the last half hour, then it starts buffering/stuttering. So something is different when playing it back from the 3D BD ISO. It has no issues playing back the 2D BD ISO.

I have no idea what the difference is between an ISO of a 2D BD and a 3D BD. I only know that when I tried to play the 3D BD ISO with full menus in my C200, it came up with a screen that said I didn't have a 3D player. But in BD lite mode it plays the movie back in 2D. ( I use Any DVD HD along with ImgBurn for all my ISOs)

One day I need to try out 3D on my Sammy LED DLP. But the kit to convert the different 3D formats to the checkerboard format that DLP sets need is over $400. I would rather pick up another A400 since I only have a few titles that have a 3D disc with it.

39TB unRAID1--53TB unRAID2--36TB unRAID3
LED DLP
XBL/PSN: WormholeXtreme

aaronwt is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Tags
Popcorn Hour A 400 Network Media Jukebox

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off