Slingbox pro-hd Qam tuner for streaming only? - AVS Forum

AVS Forum > Gaming & Content Streaming > Networking, Media Servers & Content Streaming > Slingbox pro-hd Qam tuner for streaming only?

Networking, Media Servers & Content Streaming

boneless6220's Avatar boneless6220
01:25 PM Liked: 10
post #1 of 4
10-29-2012 | Posts: 154
Joined: Mar 2004
I was wondering if there's a passthrough for the QAM tuner and use that for a older tv I have without a QAM tuner. Or does it only broadcast the QAM tuner channels and not allow local viewing?
EKBSRK's Avatar EKBSRK
08:47 AM Liked: 12
post #2 of 4
10-31-2012 | Posts: 69
Joined: Nov 2005
If I understand your question correctly that you would like to use the Pro-HD as a QAM tuner for your TV, then the answer is no. It will pass through the encrypted, untouched signal while simultaneously streaming. The passed throguh signal will be in its original version, so your TV would need to have a tuner as well.
boneless6220's Avatar boneless6220
01:35 PM Liked: 10
post #3 of 4
11-01-2012 | Posts: 154
Joined: Mar 2004
Thanks. That's exactly what I was asking. I guess I'll have to go with a channelmaster.

Although, what about the location that it's being streamed to? If I stream to my PC remotely, I assume I don't need a QAM tuner to watch the signal?
EKBSRK's Avatar EKBSRK
10:04 AM Liked: 12
post #4 of 4
11-02-2012 | Posts: 69
Joined: Nov 2005
No, you wont need a tuner on the device you are watching the sling stream. You would watch the pro-hd through the old slingplayer software or through the webplayer on your pc. Hope this helps!
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Subscribe to this Thread

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3