Creative Jukebox 3 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 06-01-2002, 09:25 AM - Thread Starter
Member
 
Joel Schnur's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: DC
Posts: 167
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I a m now loading this up and would liek to sync with my XP computer. When I try I find that XP think I do not own the CDs I own. How do I tell it I do (or disable) the seeting without ripping twice-once to my Jukebox and then to the computer. I want ot use the audio sync function in the player .

Thanks!

Joel
Joel Schnur is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-02-2002, 07:17 AM - Thread Starter
Member
 
Joel Schnur's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: DC
Posts: 167
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am now loading the Jukebox 3 up and would like to sync it with my XP computer. When I try , I find that XP thinks I do not own the CDs I own. How do I tell it I do , (or disable) the setting without ripping twice-once to my Jukebox and then to the computer. I want to use the audio sync function in the player .

Thanks!
Joel
Joel Schnur is offline  
post #3 of 4 Old 06-02-2002, 10:35 AM
Member
 
smhughes's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Posts: 67
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I don't use creative jukbox but have used media player and currently use REAL ONE. When you rip your cd's with these you need to make sure that licensing is TURNED OFF before you rip. Once a cd is ripped with licensing on there is no way to turn it off.

Hope that helps.

Jerz
smhughes is offline  
post #4 of 4 Old 06-07-2002, 04:56 PM
AVS Special Member
 
KenL's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Posts: 5,131
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally posted by Joel Schnur
I am now loading the Jukebox 3 up and would like to sync it with my XP computer. When I try , I find that XP thinks I do not own the CDs I own. How do I tell it I do , (or disable) the setting without ripping twice-once to my Jukebox and then to the computer. I want to use the audio sync function in the player .
The firewire dump is so fast and PC storage is so cheap why not keep a local copy of the archive? Then when you upgrade jukebox 3 you won't have to re-rip. In otherwords rip everything into an XP folder then send it in?
KenL is offline  
Closed Thread Networking, Media Servers & Content Streaming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off