Micca Ep600 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 10-02-2013, 05:21 PM - Thread Starter
Senior Member
 
magawake's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 428
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Hi,

Just bought a Micca Ep600 and when playing FLAC via USB, the music plays for 30 seconds and stops. This was working yesterday but today, I can't see to play any files over 30-31 second mark.

Is there something I am overlooking?
magawake is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 10-03-2013, 07:38 PM - Thread Starter
Senior Member
 
magawake's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 428
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
24 hours and no answers.

Returning to Amazon.
GusGus748s likes this.
magawake is offline  
post #3 of 4 Old 10-05-2013, 08:02 AM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,353
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 42 Post(s)
Liked: 592
Quote:
Originally Posted by magawake View Post

24 hours and no answers.

Returning to Amazon.

Probably the best option.

Media Server: UnRaid Server: 15TB of storage and growing :).

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8599

 

Home Theater Set Up:

http://www.avsforum.com/lists/display/view/id/8597

GusGus748s is offline  
post #4 of 4 Old 10-06-2013, 04:56 PM - Thread Starter
Senior Member
 
magawake's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 428
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 13
Actually, I tried again and its working fine again. I suspect the 30 second mark was a setting I pressed (not sure which). I suspect its a "demo" mode.

So far its good.
magawake is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off