Dune HD TV-303D USB Slave Non-Functional - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 10-06-2013, 12:57 PM - Thread Starter
Newbie
 
DrHitchcraft's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

Hi. I am having problems with the USB slave port on my Dune HD TV-303D media player (brand new). Namely, when I have my media player on standby (red indicator on) and I plug the USB 3.0 Standard A (into my laptop USB 2.0) to Standard B (into the media player USB 3.0) I cannot get my laptop to recognize the internal HDD installed in the media player. The odd thing is that it sometimes works. Maybe ~20% of the time when I restart my laptop and/or re-plug the USB A to B, I eventually get my laptop to recognize the internal HDD and be able to successfully read/write onto it. This process is annoying and I am hoping someone can give me a solution that allows my laptop to recognize the internal HDD 100% of the time.

 

Details Of My Setup

Laptop: MacBook Pro (Mid 2012) running OS X 10.8

Internal HDD: WD Blue 1 TB 2.5" Internal HDD (WD10JPVX) - New

Internal HDD Format: NTFS - Partition 1: System storage (2 GB); Partition 2: My Bluray rips (remaining GB)

Mac NTFS Writing Software: Tuxera NTFS version 2012.3.6

USB Plug: USB 3.0 A to B - Included with the Dune HD TV-303D

Dune HD TV-303D Firmware: 130515_2104_b6

 

Notes

- Irrespective of whether my laptop recognizes the internal HDD, I always hear the HDD begin to spin when I plug the USB 3.0 A to B

- My Dune HD TV-303D has no problems recognizing the internal HDD

- I have 0% success rate of my laptop recognizing the internal HDD when I plug the USB 3.0 A to B while the media player is on (blue indicator on)

DrHitchcraft is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off