*Official* KDLinks HD*** Streaming Media Player Thread - Page 12 - AVS Forum
Forum Jump: 
Reply
 
Thread Tools
post #331 of 480 Old 05-02-2014, 08:11 PM
Newbie
 
MisterWilson's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by beyzade View Post

Thank you for this feedback MisterWilson.
I'm not sure if I should go for the Hd720 or double the expense and prefer Dune hd base 3d.
Picture quality is what matters for me most. I will be watching movies on a 100" projection screen from 15 ft away.

 

Well, as with anyone that's looking to purchase anything and has a couple of options, I think you're best bet is going to be to do a bit of research.

 

Here is a review on the Dune.

http://www.goodgearguide.com.au/search/?search=kdlinks

 

Here is a video of what the Dune LOOKS like.

 

 

 

I didn't find a decent unbiased review on the KDLinks. However I did find a decent youtube review to give you just a good overview of the video.

 

 

 

So, as always, choose what you think is best for you. Of course, as with technology, improvements are always going to be made. In this day and age, I don't think that the hardware for playback is going to affect picture quality as much as how you present your media to the hardware. At least for the next few years. If you are going to be using 3d iso files, then i don't think it really matters too much what you are using for those iso files. If you are going to be using .mkv or .mp4 Half Side by Side for you 3d or at least some of them, then you will need to make sure that your video is encoded properly.

 

Pretty much the same falls for any normal bluray you use as well. 

MisterWilson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #332 of 480 Old 05-03-2014, 07:05 PM
AVS Special Member
 
WynsWrld98's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Location: Puyallup, WA
Posts: 2,495
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 23 Post(s)
Liked: 24
Quote:
Originally Posted by beyzade View Post

Thank you for this feedback MisterWilson.
I'm not sure if I should go for the Hd720 or double the expense and prefer Dune hd base 3d.
Picture quality is what matters for me most. I will be watching movies on a 100" projection screen from 15 ft away.

I have an Epson 6010 projector projecting 110" diagonal image, I can see no difference between a Bluray in my Oppo BDP-93 player and via the KDLinks HD720, both look outstanding... And DTS-HD MA all intact to my Denon A/V receiver 4311.
WynsWrld98 is offline  
post #333 of 480 Old 05-04-2014, 08:59 AM
Newbie
 
qwerthh2k's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Hi friends.

I have a KDLinlks HD 680 and HD 720 but I don't know how to connect to my PC-Network. I have already set up the network and shared the directories that I want to share.

I can "see" my Workgroup in the Network, but it keep asking for login and password.....sometimes DNS Gateway and DNS Ip... which I have already inserted but the login fails....

Can NE1 help me?

Thanks!
qwerthh2k is offline  
post #334 of 480 Old 05-08-2014, 07:22 PM
Newbie
 
MisterWilson's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11

Have you tried to email Eric from the email link off of the KDLinks website? He's pretty fast at replying and I'm sure he can give you some info for your specific device. 

 

care@kdLinks.com

MisterWilson is offline  
post #335 of 480 Old 05-11-2014, 06:17 PM
Newbie
 
qwerthh2k's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Thanks. Will try!!!
qwerthh2k is offline  
post #336 of 480 Old 05-30-2014, 06:26 PM
Newbie
 
Matt Bollinger's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

Hello, I love my 700 but recently movies began freezing and i get an I/O error. It happens on any drive(via wired network) that it plays from, 720p files. Any ideas on a fix? Thanks!

Matt Bollinger is offline  
post #337 of 480 Old 05-31-2014, 07:45 AM
Member
 
H. P. Lovecraft's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 39
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I think I found an issue with the 1.2 firmware: the volume of multichannel LPCM tracks is greatly reduced. I noticed the same issue with Underworld and Pirates of the Caribbean. Would someone else please test this to confirm? Thanks.
H. P. Lovecraft is offline  
post #338 of 480 Old 06-04-2014, 10:21 AM
Advanced Member
 
mickinct's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: NUTMEG STATE
Posts: 557
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 33 Post(s)
Liked: 151
HOW do you access the recycle bin when you delete a file from the unit itself?

MickinCT
mickinct is offline  
post #339 of 480 Old 06-09-2014, 12:07 AM
Newbie
 
solsen's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

I have the exact same issue with MKV files.  I can fast-forward, but not rewind.  I just installed v.1.3 and still having the same issue.

(this is in reply to post #47)

solsen is offline  
post #340 of 480 Old 06-09-2014, 12:19 AM
Newbie
 
solsen's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by WynsWrld98 View Post

I found a problem with the HD720 last night with a MKV made from a DVD with MakeMKV. I could fast forward just fine but rewind would just show the rewind speed on screen but do nothing, like it was on pause. I tried it multiple times never worked for rewind. I then tried it on an m2ts file and both FF and REW worked. Anyone else have any MKVs from DVDs they can try REW on?

 

I have the exact same issue with MKV files.  I can fast-forward, but not rewind.  I just installed v.1.3 and still having the same issue.

solsen is offline  
post #341 of 480 Old 06-11-2014, 12:03 AM
Member
 
jaykay0222's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 33 Post(s)
Liked: 15
I have a quick question about movie info that can be downloaded off internet - Is this feature available only in HD720 or in HD700 as well.

I can't get it working on HD700; when I click 'menu' button on any movie file, i can't get 'Get More info' option in the menu.

Am I missing something here.
jaykay0222 is offline  
post #342 of 480 Old 06-23-2014, 06:13 PM
Member
 
fits79's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 107
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 41 Post(s)
Liked: 10
I was create one topic and i ask these questions:

Quote:
Originally Posted by fits79 View Post
Hi.

I was looking one media player that can do the following:

01. Play all 2d and 3d movie files like m2ts, mkv(Even 3d side by side or top - bottom), bd-iso, ts e.t.c.
02. Play FULL BLURAY MENU and not the lite that has many media players of one complete bluray movie rip into one bd-iso file
03. All sounds like dts-hd, dts, truehd, ac3 and can downconvert it into simle stereo for a 3dtv or simple tv
04. It has ethernet port so i can stream movie files e.t.c. from my windows7 laptop without dlna program


I want to cost 200 dollars even it is used.
Does this media player do any of these things?
fits79 is offline  
post #343 of 480 Old 06-23-2014, 06:39 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
johnBlanker's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Long Island, NY
Posts: 526
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 21
Quote:
Originally Posted by fits79 View Post
I was create one topic and i ask these questions:



Does this media player do any of these things?
Not sure about 3d.
2. No streamer on the market currently in production will support full blu ray menu.
3. Yes
4. Yes
johnBlanker is offline  
post #344 of 480 Old 06-23-2014, 10:06 PM
Member
 
fits79's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 107
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 41 Post(s)
Liked: 10
Why all of you quote post even if your answer is exactly next from that you answer?
fits79 is offline  
post #345 of 480 Old 07-07-2014, 10:43 PM
AVS Special Member
 
colour's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Fenton, Mo.
Posts: 1,752
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Originally Posted by fits79 View Post
Why all of you quote post even if your answer is exactly next from that you answer?
That's the way it should be done, that way everyone knows whom they are responding to and someone else could submit a post and then the response will not end up right after. It's the internet, how is one supposed to know if someone else posted before they submitted their post?

Last edited by colour; 07-07-2014 at 10:50 PM.
colour is offline  
post #346 of 480 Old 07-08-2014, 03:53 AM
Member
 
savagepagan's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Is there any modified or hacked firmware for the 720?
savagepagan is offline  
post #347 of 480 Old 07-08-2014, 07:28 AM - Thread Starter
Advanced Member
 
johnBlanker's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Long Island, NY
Posts: 526
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 21
Quote:
Originally Posted by savagepagan View Post
Is there any modified or hacked firmware for the 720?
Not that I know of. You can try looking at the other players that use the same chipset/firmware like the Medi8er players. They have a pretty strong cult following. I am sure they have dev kits or people that have hacked those units. Might work on the kdlinks.
johnBlanker is offline  
post #348 of 480 Old 07-08-2014, 08:04 AM
Member
 
fits79's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 107
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 41 Post(s)
Liked: 10
Does anyone has the pioneer bdp-150 with custom firmware to tell me if it can play bd-iso or bluray folder movies with menu?

Quote:
Originally Posted by colour View Post
That's the way it should be done, that way everyone knows whom they are responding to and someone else could submit a post and then the response will not end up right after. It's the internet, how is one supposed to know if someone else posted before they submitted their post?
No i believe this is completely useless if the response you make is exactly bellow of the post you answer so WHY the use of quote???
The post you answer is above the answer so......

If you see that your post it isn't bellow of the answer then you make an edit of your post and add the quote is so simple.
fits79 is offline  
post #349 of 480 Old 07-08-2014, 10:01 AM
AVS Special Member
 
colour's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Fenton, Mo.
Posts: 1,752
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 29
Quote:
Originally Posted by fits79 View Post
No i believe this is completely useless if the response you make is exactly bellow of the post you answer so WHY the use of quote???
The post you answer is above the answer so......

If you see that your post it isn't bellow of the answer then you make an edit of your post and add the quote is so simple.
I guess everyone who uses quotes are stupid. It's dumb to have to go back and add the quote, makes no sense.
colour is offline  
post #350 of 480 Old 07-08-2014, 10:01 AM
Member
 
jaykay0222's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 79
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 33 Post(s)
Liked: 15
Quote:
Originally Posted by fits79 View Post
Does anyone has the pioneer bdp-150 with custom firmware to tell me if it can play bd-iso or bluray folder movies with menu?


No i believe this is completely useless if the response you make is exactly bellow of the post you answer so WHY the use of quote???
The post you answer is above the answer so......

If you see that your post it isn't bellow of the answer then you make an edit of your post and add the quote is so simple.
jaykay0222 is offline  
post #351 of 480 Old 07-11-2014, 11:08 AM
Newbie
 
rhicks's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
So whatever happened to this? Release was supposed to be May but it's now July.





Quote:
Originally Posted by davesr1980 View Post
~~A200 hhd media player replacement for hd720 media player ~~
 
Specification Hardware
 
CPU: Rockchip quad core cortex A17  3D GPU Quad-Core Mali-T7 series
OS: Android OS 4.2
Memory: 1GB DDR3
Flash: 4GB NAND
A/V Out HDMI Interface up to 1080p
Composite Audio/Video SPDIF Coaxial (Digital Audio) SPDIF Optical TOSLink (Digital Audio)
Other Ports USB 2.0 Host x 3 USB 3.0 x 1 Internal SATA (Support 2.5" & 3.5" SATA HDD Hot Swap)
100M/1000M RMII/RGMII Ethernet interface RJ45 Ethernet Internal PCIE 802.11N Wifi
Storage: Supports 3.5" internal HDD up to 4TB, supports SD card up to 64GB USB Flash Drive -/+
Video Format rm,rmvb,mpeg~~BDMV, BD-ISO, MKV, MOV, WMV, TS, M2TS, MTS, FLV, AVI, DVD-ISO, VOB, M2P, MP4, MPG, DAT, ASF, TP TRP, SWF -/+ 3D Video Side-by-side, Up and Down, Blue-ray 3D -/+
Video Codec MPEG1/2/4,H.264/AVC,MVC,VC1,XVID,DiVX,Readvideo 8/9/10,VP6 Video System PAL/NTSC/720p/1080i 520Hz/1080i 60Hz/1080p 520Hz/1080p 60Hz -/+
Audio Format DTS/DTS-HD MA, Dolby AC3/True-HD, LPCM, ADPCM, FLAC, APE, LC-AAC, HE-AAC, MP3, OGG, WAM, WAV Picture Format JPEG,GIF,BMP,PNG
Subtitle Format SRT,SMI,SUB,SSA,IDX+SUB,PGS
File System NTFS,FAT32,EXT3,EXT2
UI Language English, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Japanese, Korean, Russian, Polish, Dutch, Italian, French, German -/+ Support:  DLNA DTS,Dollby Digital Plus, TUREHD 7.1 passthrough 2D/3D Games 3D Blue-ray
Google browser.HTML5
What's Included: - A200 Player - ir Remote -~~What's Included: - A200 Player - IR Remote -Air Mouse keyboard 110-240V AC Adapter - HDMI Cable - User Manual (-/+) this means that its not totally complete there could be some addition or subtractions to each field.. this is not a official release of the specification's to the A200 the official specification will not be release until late April early May
 
~~The chipset solution is the latest in 2014, and nobody used it yet. It's much better than the old Rockchip RK3188 chipset solution, esp for the hardware decoding ability. This solution can well support most DVD and BD quality ISO playback, including 3D. so I contacted rockchip to see if the had a chip that exceeded the rk3188 that was recently released that was not used yet well heres the link they sent me http://rk3288.com/
Release date is may
 
this is the latest
rhicks is offline  
post #352 of 480 Old 07-13-2014, 06:07 PM
Member
 
savagepagan's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by rhicks View Post
So whatever happened to this? Release was supposed to be May but it's now July.
No body seems to know.
savagepagan is offline  
post #353 of 480 Old 07-14-2014, 09:59 AM
Member
 
davesr1980's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 11
Quote:
Originally Posted by rhicks View Post
So whatever happened to this? Release was supposed to be May but it's now July.
http://www.amazon.com/gp/product/B00J90X0RC/?tag=walletmax-20


make your order today

Panasonic SC-htb770, kdlinks hd720, LG 60ln6400 led, netgear neotv max
davesr1980 is offline  
post #354 of 480 Old 07-14-2014, 10:13 AM
Newbie
 
rhicks's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by davesr1980 View Post
http://www.amazon.com/gp/product/B00J90X0RC/?tag=walletmax-20


make your order today

I just ordered. I hope like crazy that the 10/100 ethernet is a misprint and it's 10/100/1000. It's a step backwards from the 720 if there is no gigabit ethernet.
rhicks is offline  
post #355 of 480 Old 07-14-2014, 02:07 PM
Member
 
savagepagan's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Just ordered as well with next day delivery for $3.99. So the KDLINKS A200 is android. I am hoping for firmware hacks/mods galore. But I do not see it on Kdlinks website.

Last edited by savagepagan; 07-14-2014 at 02:23 PM.
savagepagan is offline  
post #356 of 480 Old 07-14-2014, 05:54 PM
Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 17
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 1
I was looking to order a KD HD720 from amazon to pair with a 2tb WD Black. But now I Think I'll wait a couple days and see how you guys like the new A-200


hopefully it'll have true 1080p firmware and not 720p like the vast majority of droid boxes already avail to buy.

Last edited by Southernsorrow; 07-14-2014 at 06:03 PM.
Southernsorrow is offline  
post #357 of 480 Old 07-15-2014, 07:12 AM
Newbie
 
mvdl's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Portland, OR
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by rhicks View Post
So whatever happened to this? Release was supposed to be May but it's now July.
I found it on amazon. http://amzn.com/B00J90X0RC
Nothing on KDlinks website though.

I just ordered it and should be here tomorrow. I'll let you know what I think. Might be putting my HD720 up for sale.

MvdL
mvdl is offline  
post #358 of 480 Old 07-15-2014, 02:53 PM
Member
 
savagepagan's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 32
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
How can the A200 be released without support on the website?
So far I have been using a ssd in my hd media players but it looks as if the A200 will only accept 3.5inch hdds.

Last edited by savagepagan; 07-15-2014 at 02:58 PM.
savagepagan is offline  
post #359 of 480 Old 07-15-2014, 04:59 PM
Newbie
 
LD-838D's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 14
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by johnBlanker View Post
2. No streamer on the market currently in production will support full blu ray menu.
I thought the Dune players (Max & Smart D1's) were still shipping with full Blu-Ray menu support?
LD-838D is offline  
post #360 of 480 Old 07-15-2014, 07:01 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
johnBlanker's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Long Island, NY
Posts: 526
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 21
Quote:
Originally Posted by LD-838D View Post
I thought the Dune players (Max & Smart D1's) were still shipping with full Blu-Ray menu support?
I think they r all discontinued. There might be some really high end dunes but very expensive. They throw around "blu ray lite" but thats not the same thing. Full bd menu requires java and players dont include it anymore.
johnBlanker is offline  
Reply Networking, Media Servers & Content Streaming

Tags
Kdlinks Hd720 Extreme Full Hd 1080p 3d Media Player With Internal Hdd Bay Gigabit Network Built In W
Gear in this thread - Hd720 by PriceGrabber.com

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off