Need Quick Help on Deciding Please - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 08-03-2014, 05:26 AM - Thread Starter
Senior Member
 
Tom899's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Michigan
Posts: 494
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 43 Post(s)
Liked: 13
Need Quick Help on Deciding Please

I just ordered a Mede8er MED600X3D but may want to cancel, so need some advice and your knowledge quickly please
First, I'm not interested in 3D.
I have my entire library of 2D Blu-Ray backed up to full .ISO files in separate folders on a Lime-Technology UnRAID server.
I'm currently using a Netgear NTV550 since they first came out and it actually worked quite well for this(slightly failing now).
Because of Cinavia I understand BD menu support is not there, I'm not fully understanding what this really means to me.


For instance, I like music video and concerts. I want to be able to hit the next button on the remote and go from chapter to chapter(song to song). Can I do this with this player or any other new player with a fully backed up Blu-Ray ISO?
Would a brand new Dune HD Smart D1 still do what I want?

-Tom

Last edited by Tom899; 08-03-2014 at 05:43 AM.
Tom899 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-03-2014, 11:30 AM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 92 Post(s)
Liked: 609
Mede8er doesn't support full BD ISOs only light menus. Otherwise it should work fine.

I used to use ISOs before, but now I've changed everything to MKVs. I use a Dune D1, but I am looking into building a HTPC. So, I'm trying to trade the D1 for a Intel NUC or selling it.
GusGus748s is offline  
Old 08-03-2014, 12:41 PM
Senior Member
 
djc11369's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Upstate NY
Posts: 495
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 19 Post(s)
Liked: 22
Quote:
Originally Posted by GusGus748s View Post
I used to use ISOs before, but now I've changed everything to MKVs. I use a Dune D1, but I am looking into building a HTPC. So, I'm trying to trade the D1 for a Intel NUC or selling it.
That's funny, I used to use an HTPC and dumped it for a Mede8er. It wasn't an Intel NUC though and if I were to go that route again I'd probably install OpenElec on it to avoid the whole Windows hassle. Is that the route you're planning on going or is there a better alternative now?
djc11369 is offline  
Old 08-04-2014, 01:07 AM
AVS Special Member
 
GusGus748s's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Visalia, CA 93291
Posts: 6,484
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 92 Post(s)
Liked: 609
Quote:
Originally Posted by djc11369 View Post
That's funny, I used to use an HTPC and dumped it for a Mede8er. It wasn't an Intel NUC though and if I were to go that route again I'd probably install OpenElec on it to avoid the whole Windows hassle. Is that the route you're planning on going or is there a better alternative now?
I'm going to give Windows 7 a try first. If that doesn't work I'll go to OpenElec.
GusGus748s is offline  
 
Gear in this thread
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off