How does it get the CDDB info? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Baselworld is only a few weeks away. Getting the latest news is easy, Click Here for info on how to join the Watchuseek.com newsletter list. Follow our team for updates featuring event coverage, new product unveilings, watch industry news & more!



Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-04-2001, 05:01 PM - Thread Starter
Senior Member
 
genearch's Avatar
 
Join Date: Nov 2000
Location: Camarillo, CA
Posts: 450
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I am on the edge of buying one of these, I'm headed to CES and it's high on my to-do list.

Thinking about this device, how does it get the CDDB information? Does it not require a internet connection to get that info?

People talk about the Dell and the Turtle beach, but the on screen menus of this device have me sold!

Gene
genearch is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-04-2001, 07:01 PM
AVS Special Member
 
mrwilson's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 1,997
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Yes, you'll need an internet connection. Thats what the ethernet port is for, as well as for transfering mp3s to it.
mrwilson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread Networking, Media Servers & Content Streaming

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off