Picture Wizard III LG OLED - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 12-19-2014, 04:53 PM - Thread Starter
Newbie
 
namirkhan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Picture Wizard III LG OLED

The picture wizard III menu, and several other menus, are greyed out, new lg OLED 55". How does one access these menus?
namirkhan is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-19-2014, 05:10 PM
Advanced Member
 
Morning5's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 514
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 179 Post(s)
Liked: 74
Perhaps you selected Store Mode by mistake. Do a factory reset of the tv, and make sure you select Home Use
Morning5 is online now  
post #3 of 4 Old Today, 08:09 AM - Thread Starter
Newbie
 
namirkhan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Morning5 View Post
Perhaps you selected Store Mode by mistake. Do a factory reset of the tv, and make sure you select Home Use
It's set to Home, but I'll try the factory reset. Thanks
namirkhan is online now  
post #4 of 4 Old Today, 09:52 AM
Advanced Member
 
Morning5's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 514
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 179 Post(s)
Liked: 74
You are welcome. Did you install the latest firmware for your tv?
Morning5 is online now  
Reply OLED Technology and Flat Panels General



Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off