Compare UltimateTV to ReplayTV and TiVo - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 7 Old 03-09-2001, 08:54 AM - Thread Starter
AVS Special Member
 
jbarr's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: Anderson, SC
Posts: 1,202
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
How does UltimateTV compare to ReplayTV and TiVo?

Please compare the features and functions between these three machines. (I'm talking about PVR features and UI features and function, not "Two tuners vs one", or "DirecTV recording only", etc.)

------------------
-Jim

ReplayTV: The only way to watch Iron Chef!

-Jim

Visit SageTVTips.com for SageTV tips! MoxiTips.com for Moxi tips! Visit JimsTips.com for my "ReplayTV to DVD HOWTO" guide!
jbarr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 03-09-2001, 11:00 AM
Advanced Member
 
Carbo's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Boston, MA , USA
Posts: 985
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 11
I am supposed to receive mine today. I will post something in the next couple of days.
Carbo is offline  
post #3 of 7 Old 03-11-2001, 09:37 PM
Member
 
Waltman's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Champaign,IL,USA
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
How does UTV get its tv listings. Did you plug it in, then did it talk to the satelite, and two minutes later have all the listings?
Waltman is offline  
post #4 of 7 Old 03-11-2001, 09:54 PM
AVS Special Member
 
Gremlin's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Posts: 1,072
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
<font face="Verdana, Arial" size="2">Originally posted by Waltman:
How does UTV get its tv listings. Did you plug it in, then did it talk to the satelite, and two minutes later have all the listings?</font>
Yep... that's about it, I don't recall it making a phone call.. in fact looks like it only calls directv with ppv and webtv if you use it.


Grem
Gremlin is offline  
post #5 of 7 Old 03-11-2001, 10:23 PM
Member
 
Waltman's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Champaign,IL,USA
Posts: 52
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
That's pretty cool. I know replay takes 20 minutes...and tivo even longer.
Waltman is offline  
post #6 of 7 Old 03-12-2001, 02:11 AM
nrc
Advanced Member
 
nrc's Avatar
 
Join Date: Nov 1999
Posts: 846
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10

The Tivo combo box gets guide data from the satellite, so setup only takes 20 to 30 minutes, but it takes the guide data a while to fully populate after that.

nrc is offline  
post #7 of 7 Old 03-12-2001, 11:57 AM
JAB
AVS Special Member
 
JAB's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Herndon, VA
Posts: 6,602
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I've already answered that question here. Please don't ask the same question in multiple threads.

Thank you.

/jab
JAB is offline  
Closed Thread Microsoft UltimateTV PVR

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off