Why can't a XP PC send a video TS stream to 34xbr2 i.Link connector? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 03-19-2002, 12:00 PM - Thread Starter
Senior Member
 
jaybrubin's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 382
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Why do I need a DVS machine intermediate?

With DStream and other tools, can't we use our XP IEEE1394 ports to output a valid mpeg stream to the Sony kd34xbr2 i.Link connector?

One way of course.

mpeg TS stream XP --> Sony kd34xbr2
jaybrubin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-20-2002, 09:38 AM
Member
 
JPELL's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Location: Las Vegas, NV
Posts: 66
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
The only trick here is to get XP to load the proper drivers!!

Have you plugged the XBR2 into the computer?
Does it try to load drivers? which ones?

if you can get it to load one of the "Microsoft AV/C Tape Subunit Device" drivers ( there are JVC and Panasonic, maybe more..) then the current tools will work...

Also if you do have a DVHS, then with all 3 on IEEE1394 you should be able to make the XBR2 "listen" to the XP(as it streams to the JVC) or the JVC output...

JPELL
JPELL is offline  
Closed Thread HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off