Brighthouse Cisco Explorer 8642HDC Freezes on Playback - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 04-29-2012, 09:41 PM - Thread Starter
Member
 
jBeach's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: St.Pete, FL
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I recently upgraded to a new Brighthouse plan that includes a Cisco Explorer 8642HDC DVR Recorder... It is the central recorder for my two televisions...

After about a week of successful recording and playbacks, the 8642HDC now has problems playing back any recordings... Video and Audio playback will start to freeze... The freezes come to a point where the entire 8642HDC freezes and I will have to turn it off... Some times it requires an unplug/replug to get the 8642HDC playing again.

The 8642HDC also has the same trouble playing back a current show once it has been stopped (to answer the front door for example). It now seems that all playback through the 8642HDC's hard drive system freeze up and are unwatchable.

Anyone seen this before?
jBeach is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-02-2012, 12:45 PM - Thread Starter
Member
 
jBeach's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: St.Pete, FL
Posts: 133
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Everyone elses 8642HDC works perfectly?

Update: Sometimes an unplug/replug will fix recorded shows that wouldn't play correctly otherwise... This makes me believe that there is not a recording problem at all... The problem seems to be in playback...
jBeach is offline  
Reply HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off