8300 8240HDC playback problem-Press Play, just says Press List endlessly - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 5 Old 01-15-2013, 12:47 PM - Thread Starter
Newbie
 
Smartings's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Playback problem with SA Explorer 8300 (actually 8240HDC) on Charter Cable.

Using list, I select a title to play. I press Play but instead of playing, it just says Press List.
I press list again. Press play again. Says press list. Endless loop.

Why does it do that?
Did it actually record on hard drive or not?
How can I prevent it from doing it?
How can I get to play title?

Any help appreciated

Thanks
Smartings is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 01-15-2013, 01:28 PM
AVS Special Member
 
domino92024's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,434
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 167
Quote:
Originally Posted by Smartings View Post

Playback problem with SA Explorer 8300 (actually 8240HDC) on Charter Cable.

Using list, I select a title to play. I press Play but instead of playing, it just says Press List.
I press list again. Press play again. Says press list. Endless loop.

Why does it do that?
Did it actually record on hard drive or not?
How can I prevent it from doing it?
How can I get to play title?

Any help appreciated

Thanks

What IPG/firmware? SARA? Passport Echo? Other??
domino92024 is offline  
post #3 of 5 Old 01-16-2013, 08:27 AM - Thread Starter
Newbie
 
Smartings's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It's SARA on Charter Cable in Burbank CA
Smartings is offline  
post #4 of 5 Old 01-16-2013, 01:08 PM
AVS Special Member
 
domino92024's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,434
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 27 Post(s)
Liked: 167
Quote:
Originally Posted by Smartings View Post

It's SARA on Charter Cable in Burbank CA

Man, it's been years since I used SARA. Have you checked the 8300/SARA AVS thread?

http://www.avsforum.com/t/471859/sa-8300-hd-tips-tricks-sara

Is this a recent failure (of a previously working DVR), or a new setup? If the latter, I'd bet it's something you're doing wrong. Read through the 8300/SARA manual.

http://www.scientificatlanta.com/ExplorerClubGuides/getting_started/4003870.pdf
domino92024 is offline  
post #5 of 5 Old 01-19-2013, 11:22 AM - Thread Starter
Newbie
 
Smartings's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 8
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
It's a periodic failure. The endless loop. Of Play. List, Play.
It was on previous same model DVR I'd turned back in.
I don't know what causes it.
But then it corrects itself.

Generally, I record both SD and HD to guarantee a good copy and add a 3rd backup on a DVD recorder with HD.

But I'd like to know why it happens and if there is anything I can do to play unique recordings.

Thanks.
Smartings is offline  
Reply HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off