Official* Xfinity X1 STB Thread - Page 62 - AVS | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 10Likes
Reply
Thread Tools
post #1831 of 1831 Unread Today, 08:54 AM
Newbie
 
Kosmo886's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by JazzGuyy View Post
It sounds like an HDMI handshake issue. I have seen this on my TV when the HDMI connection from the X1 box to my Pioneer Elite receiver is even the slightest bit loose. I can usually correct it by resetting the connection. In my case, this happens when I have been fiddling around with other connections and accidentally loosen the box to receiver connection ever so slightly. Other causes for this can be a too stiff or too heavy HDMI cable that can loosen slightly due to weight or tension.

I would recommend trying a different HDMI cable and being absolutely sure you have the tightest fit possible. Many HDMI cables are notorious for not fitting well.
Hi - Thanks for your reply. I have tried several different HDMI cables but I have the same issue. All connections are tight as well.
Kosmo886 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply HDTV Recorders

Tags
x1 comcast activation problem companion

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off