broken Tahoe - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-01-2013, 04:23 PM - Thread Starter
Newbie
 
todamacs's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Nassau Bahamas
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hi,
I am the not so proud owner of a Pace Tahoe DVR. I also have a rental of the same model. My initial problem was that I had purchased the DVR from my local cable co. and after about 15 months (just after the warranty lapsed) it went into permanent reboot. This being my third DVR that had died in the space of about 5 yrs, I decided that it would be cheaper to rent, at least when the unit dies I can get a replacement. My friend works for the cable co. and took my dead DVR into the shop. They said it works fine. He brought it back, I hooked it up-straight into reboot mode, he tok it back they check it again and say its fine. I hook it back up and reboot. I then hook it up to a standard tv with no hdmi, just cable and it sets up to reboot but the does a software download that takes about a half hour, when it gets to the end it went straight back to the start of the download . Any ideas.I would really appreciate the help as I am stuck with this box no matter what. Tahnks in advance. Smokin
todamacs is offline  
Reply HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off