Whole Home DVR Issue! Please help - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
Old 03-02-2013, 04:58 PM - Thread Starter
Newbie
 
greenmymac's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
OK, so I had Cox come and install the Whole Home DVR today. I have three client boxes so I can record up to 6 shows. But anyways, the issue. Two of the boxes keep flashing "noCP" and I, the tech guy, and their wonderful tech support, can't figure out what it is. Its weird because one of the boxes doesn't do it?! Does anyone know what this is and how to fix it? I have tried unplugging the DVR and plugging in, I have also tried unplugging all the cables including HDMI and plugging in, but nothing. The DVR is a Cisco Explorer 8642HDC. Any advice would be great! Also the boxes work, the picture shows, the channels play, everything works expect its flashing that "noCP".
greenmymac is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-02-2013, 05:22 PM
Advanced Member
 
Arvy's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Sunny SoCal
Posts: 587
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 31 Post(s)
Liked: 42
Here's something that may help: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100212074110AAzuP55

for noCP, there's also:
New Orleans College Prep
Nasdaq Official Closing Price
NATIONAL OCCUPATIONAL COMPETENCY PROFILE
North Orange County Pediatrics
National Officials Certification Program
etc.

so the first link may be the best. I'm surprised Cox's techs don't know what to do. They have all the STB manuals.

Good luck with your cables.

p.s. someone else suggested the boxes displaying noCP need head end authorization before moving on, but since you said everything is working... maybe Cox only authorized the DVR box and not your clients.

Arvy
Arvy is offline  
 
Thread Tools


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off