CM7400 - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 03-20-2013, 01:34 PM - Thread Starter
Newbie
 
Fanlight's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Hope this is the correct forum:- I have a 7400 that has been nothing but trouble, this is the second one I have had in a year, now the present one will not boot-up past "Channel Master TV loading" So I can't get in to do a factory update etc., It has constantly locked-up since day one, I know all the tech guys on a first name basis, I think they are giving up on me, anyone have any ideas? I have powered it off, unplugged it, nothing works.mad.gif
Fanlight is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-20-2013, 02:31 PM
AVS Special Member
 
JoeKustra's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Ashland, PA 17921
Posts: 6,587
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 15 Post(s)
Liked: 89
Quote:
Originally Posted by Fanlight View Post

Hope this is the correct forum:- I have a 7400 that has been nothing but trouble, this is the second one I have had in a year, now the present one will not boot-up past "Channel Master TV loading" So I can't get in to do a factory update etc., It has constantly locked-up since day one, I know all the tech guys on a first name basis, I think they are giving up on me, anyone have any ideas? I have powered it off, unplugged it, nothing works.mad.gif
Try:
http://www.avsforum.com/t/1360146/channel-master-tv-cm-7400-hd-dvr-ota-clear-qam-internet-content/0_50
JoeKustra is offline  
Reply HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off