Direct tv tivo dvrhd34 "To record episode press R on your remote control" annoying pop up ? - AVS Forum
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 13 Old 06-29-2013, 10:16 PM - Thread Starter
Member
 
sportman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
This morning the record pop up appeared on CH 206 espn! and on other ESPN channels and others to I can not get rid of it do you know where I can get rid of it ?
sportman1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 13 Old 06-30-2013, 06:49 AM
AVS Special Member
 
joed32's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,015
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 37
Quote:
Originally Posted by sportman1 View Post

This morning the record pop up appeared on CH 206 espn! and on other ESPN channels and others to I can not get rid of it do you know where I can get rid of it ?

I have read on some other boards that if you set up 5 or 6 series to record that goes away. It's a bug and they have to be series set to record and not single episodes. I don't have a 34 but some people that I really trust swear by this. good luck!
joed32 is offline  
post #3 of 13 Old 06-30-2013, 12:41 PM - Thread Starter
Member
 
sportman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
joed32 when you say up 5 or 6 series to record that goes could you please tell me the number of episode I record 1 episode per series and I can delete everything and pop up will go away
sportman1 is offline  
post #4 of 13 Old 07-01-2013, 04:43 AM
AVS Special Member
 
joed32's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,015
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 37
As I said, I don't have a 34 so I wouldn't know, experiment a little and find out how it works.
joed32 is offline  
post #5 of 13 Old 07-01-2013, 03:15 PM
AVS Special Member
 
tylerSC's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Mauldin SC, 29607
Posts: 4,078
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 102 Post(s)
Liked: 90
Does the DirecTV Tivo have an ATSC tuner for OTA antenna input?
tylerSC is online now  
post #6 of 13 Old 07-01-2013, 08:40 PM - Thread Starter
Member
 
sportman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I did set up series. did not change the default options on the DVR popup went away but if you need to have (always) at least 6 series links it is not realestic to do your DVR will keep recording shows and fill up my DVR any other way to make pop up go away
sportman1 is offline  
post #7 of 13 Old 07-02-2013, 05:34 AM
AVS Special Member
 
joed32's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,015
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 37
Quote:
Originally Posted by sportman1 View Post

I did set up series. did not change the default options on the DVR popup went away but if you need to have (always) at least 6 series links it is not realestic to do your DVR will keep recording shows and fill up my DVR any other way to make pop up go away

Change the options for each of those series to "Keep one at most" and it will not fill up your DVR. It's a bug and they will probably fix it eventually but for now there is only one way.
joed32 is offline  
post #8 of 13 Old 07-02-2013, 09:59 AM - Thread Starter
Member
 
sportman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Could you set options for each of those 6 series links first run and no Repeats will it work?
sportman1 is offline  
post #9 of 13 Old 07-02-2013, 10:01 AM - Thread Starter
Member
 
sportman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I meant Could you set options for each of those 6 series links first run and Repeats will it work?
sportman1 is offline  
post #10 of 13 Old 07-02-2013, 11:26 AM - Thread Starter
Member
 
sportman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Could you set options for each of those 6 series links first run and no Repeats will it work?
sportman1 is offline  
post #11 of 13 Old 07-03-2013, 06:47 AM
AVS Special Member
 
joed32's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,015
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 37
Quote:
Originally Posted by sportman1 View Post

Could you set options for each of those 6 series links first run and no Repeats will it work?

Try it!!!!
joed32 is offline  
post #12 of 13 Old 07-03-2013, 01:31 PM - Thread Starter
Member
 
sportman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
joed32 I meant Could you set options for each of those 6 series links first run and with NO Repeats will pop up go away will it work?
sportman1 is offline  
post #13 of 13 Old 07-04-2013, 10:44 AM - Thread Starter
Member
 
sportman1's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 92
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Tell me please the set options for first run and with NO Repeats on the Direct tv dvrhd34 in the series manager the order it is display on the Reciver ?
sportman1 is offline  
Reply HDTV Recorders

User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off